13 / 05 / 2024

Milli saraylar ne zaman halka açıldı

Milli saraylar ne zaman halka açıldı

1950 yılında milli sarayların açılması hakkında Büyük Millet Meclisi, Riyaset Divanı'nın almış olduğu kararla Dolmabahçe Sarayı halka açılmış. Her perşembe saat 14 ile 17 arasında saray gezilebilecekmiş.

Milli gelir zammı 2024 nedir, hesaplara ne zaman yatırılacak? 

Gayri safi yurtiçi hasılada yaşanan artış, emeklilere zam müjdesi getirmişken pek çok kişi de milli gelir zammı ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki milli gelir zammı 2024 nedir, hesaplara ne zaman yatırılacak? 

Cumhurbaşkanlığı resmen bombayı patlattı! Çok sayıda personel alınacak! Açık kadrolar belli oldu!

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına bağlı Milli Saraylar İdaresi, bünyesinde istihdam etmek üzere 254 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Milli Saraylar İdaresi, açık kadroları ve başvuru tarihlerini de paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı duyurdu 30 bin personel alınacak! MSB personel alımı başvuruları ne zaman?

Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 30 bin personel alımı yapılacak. Peki, MSB personel alımı başvuruları ne zaman? İşte detaylar...

2023 MSB 30 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak? Milli Savunma Bakanlığı başvuruları nereden yapılacak?

Milli Savunma Bakanlığı 30 bin personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, 2023 MSB 30 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak? MSB personel alımı şartları belli oldu mu?

Milli Emlak, yüzde 20 indirim ve 8 taksitle 6 adet arsa ve araziyi satıyor! 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İznik Milli Emlak, Bursa ili, İznik ilçesinde yer alan 3 adet arsa ile 3 adet araziyi yüzde 20 indirim ve 8 taksitle satıyor. Peki Bursa İznik'te yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

İstanbul'un 5 ilçesindeki 6 gayrimenkul satılıyor! Milli Emlak'tan 8 taksitle büyük fırsat! 

Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar, Fatih, Küçükçekmece, Şişli ve Beyoğlu'nda yer alan 6 adet gayrimenkulü 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

O ilde yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla 2 arazi satılıyor! Milli Emlak tek tek duyurdu! Arsa alacaklar şimdi bakın

Serik Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya ili, Serik ilçesi, Abdurrahmanlar Mahallesinde yer alan 2 adet araziyi yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Antalya Serik'te yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan son dakika 8 taksitle satılık arsa fırsatı! Tam 55 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! Aman kaçırmayın!

Milli Emlak, o ilde 8 taksitle 2 adet arsayı satıyor. Peki arsalar hangi ilde yer alıyor, fiyatları ne kadar? 

Milli gözlem uydusu İMECE başarıyla uzaya fırlatıldı

Türkiye'nin yüksek görüntü çözünürlüğüne sahip yerli ve milli ilk gözlem uydusu İMECE, Türkiye saatiyle 09.48'de ABD'nin Vandenberg Uzay Kuvvetleri Üssü'nden uzaya fırlatıldı.

Engelli öğretmen ataması 2023! Engelli öğretmen ataması başvuruları ne zaman? 3500 engelli öğretmen atama branş dağılımı

Milli Eğitim Bakanlığı engelli öğretmen alımı yapılacak. 2023 yılında 3 bin 500 engelli öğretmen alımı gerçekleştirilecek. Peki 3500 engelli öğretmen ataması ne zaman? İşte detaylar!

Milli Emlak 8 taksitle 12 adet arsa ve araziyi satıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın! 

Milli Emlak, Bursa ili, Nilüfer, Osmangazi ve Gürsu ilçelerinde yer alan 12 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Bursa'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Milli Emlak o ildeki 2 arsayı yüzde 20 indirim ve 2 yıl taksitle satıyor! 104 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 2 yıl taksitle satıyor. Peki Bodrum'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ilde 3 adet arsa satılıyor! 8 taksit fırsatı ve 163 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sakarya Milli Emlak, Sakarya ili, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Sakarya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli saraylar ne zaman halka açıldı Haberi

Milli saraylar ne zaman halka açıldı






Dolmabahçe Sarayı dün halka açıldı.


  Milli sarayların halka açılması hakkında B.M.M. riyaset panının almış olduğu kararın tatbikına dünden itibaren başlanmıştır.

  Dolmabahçe Sarayı, dün saat 14'te halka kapılarını açarken, oldukça kalabalık bir sivil ve resmi memur kafilesinin saray...