05 / 05 / 2024

Milliyet Emlak hediye

Milliyet Emlak hediye

Milliyet Emlak, Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği, sektörün önemli isimlerinin bir araya geleceği 2014 Emlak Fuarı’na katılıyor. Milliyet Emlak Emlak 2014 Fuarı’na özel sürpriz hediyeler sunuyor.

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

Emlak sektörünü neler bekliyor? 

Milliyet Gazetesi yazarı Nilüfer Kas, bugünkü yazısında, emlak sektörünün geleceğini kaleme aldı. İşte Kas'ın o yazısı...

Emlak danışmanları ‘kalıcı hediye’ ile fark yaratıyor!

Emlak sektöründeki canlılık yeni iş kollarının ve adetlerin doğmasına neden oldu. Satış kapama hediyesi” bunlardan biri. Yeni ev sahibine kalıcı bir hediye veren emlak danışmanları iletişimde fark yaratıyor...

Milliyet Emlakçılar Kulübü faaliyete başladı!

Gayrimenkul sektörü profesyonellerinin iş ve özel hayatlarını kolaylaştıracak, emlak sektörünün ilk sadakat programı uygulaması Milliyet Emlakçılar Kulübü (MEK) faaliyete başladı.

Muhanver Gözüm: inşaatın Mercedes’iyiz!

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, Milliyet Emlak'ın sorularını yanıtladı. İşte sorulan sorular ve yanıtları...

Cihan Ekşioğlu Selen Vadi Konakları'nı anlattı!

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, EKBA Holding'ten Selen Vadi Konakları'na kadar birçok konuda Milliyet Emlak'ın sorularını yanıtladı.

TOKİ Başkanı gayrimenkul hakkında merak edilenleri cevapladı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, kentsel dönüşüm çalışmalarından öğrenci yurtlarına, stad inşaatlarından emeklilere özel projelere kadar birçok konuda Milliyet emlak'ın sorularını yanıtladı.

Hamit Demir'in tatil tercihi Güney Amerika!

Milliyet Emlak sayfasının bu haftaki konuğu Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamil Demir oldu. Demir, iş yaşamı dışında gündelik hayatına ilişkin olarak yapmayı sevdiği şeylerden, hobilerinden bahsetti.

Hamit Demir: En büyük hobim çocuklarım

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, iş yaşamı dışında gündelik hayatına ilişkin olarak yapmayı sevdiği şeylerden, hobilerinden bahsetti. İşte Milliyet Emlak'ın sorularına verdiği yanıtlar...

İşte İnanç Kabadayı'nın bilinmeyenleri!

Milliyet Emlak sayfasına bu hafta Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı konuk oldu. Kabadayı, yoğun iş temposunun dışında yaptıklarını, hobilerini anlattı..

Hamit Demir: Zengin yabancılar yatırıma gelecek!

Yeşilköy CNR Expo emlak Fuarı'nda Türkiye'nin ilk emlak sitesi Milliyet Emlak da emlak ofisleri ve sektör temsilcileriyle bir araya geliyor. Milliyet Emlak'ın da katılımcı olduğu fuarda, sektörün önemli isimleri bulunuyor...

Milliyet Emlak’tan Emlak 2014 Fuarı’na özel sürpriz hediyeler!

Milliyet Emlak, Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği, sektörün önemli isimlerinin bir araya geleceği 2014 Emlak Fuarı’na katılıyor. Milliyet Emlak Emlak 2014 Fuarı’na özel sürpriz hediyeler sunuyor.

Cornerlife Güneşli'de aralık başından bu yana 1 kilo 722 gram altın hediye edildi!

Emlak sektöründe bir ilki oluşturan altın kampanyasıyla konut alanlara metrekaresi kadar altın hediye eden projede aralık başından bu yana 1 kilo 722 gram altın hediye edildi.

Milliyet Emlak hediye Haberi

Milliyet Emlak hediye

Türkiye’nin en uzun süredir kesintisiz emlak arama hizmeti veren emlak sitesi olan www.milliyetemlak.com yenilenen altyapısı, emlakçı dostu üyelik paketleri ve kullanım kolaylığı ile yeni döneme iddialı bir şekilde başlıyor. Milliyet Emlak, sektörün önemli organizasyonlarından biri olan CNR Expo Emlak 2014 Fuarı'na katılarak sektör temsilcileriyle bir araya gelecek. Fuarda emlak ofislerine yönelik bir eğitim düzenleyecek olan Milliyet Emlak, standını ziyaret edenleri de sürpriz hediyeler ile ağırlayacak. 


Dijital Çağda Emlakçılık & Emlakta Başarının Sırları

Milliyet Emlak 12 Eylül Cuma saat 11.00’de gerçekleşecek olan ve konusu “Dijital Çağda Emlakçılık & Emlakta Başarının Sırları” olarak belirlenen bir toplantı yapacak. Eğitim toplantısında; sektörün önde gelen isimlerinden Hilmi Işıkören, deneyimlerini yenilikçi bir yaklaşımla emlak danışmanlarıyla paylaşacak. CNR Expo Hall 4 Konferans Alanı'nda gerçekleşecek toplantıya tüm emlak ofisleri...