30 / 04 / 2024

milliyet emlak Müge Seymen

milliyet emlak Müge Seymen

TÜRKİYE'NİN ilk emlak portalı olma özelliği olan ve 11 yıldır kesintisiz hizmet veren Milliyetemlak.com'un Genel Müdürlük görevine Müge Seymen atandı.

Emlakçılardan kirada ‘Yüzde 25’ sona ersin talebi!

Edirne Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker yaptığı açıklamada 2022 yılında hayata geçen, 2023'te de 1 yıl uzatılan konutlarda yüzde 25 kira artış oranı uygulamasının, bu yıl uzatılmadan kaldırılması gerektiğini söyledi.

Milli Emlak Arnavutköy'de 1934'te 600 liraya tarla satıyormuş!

Milli Emlak Müdürlüğü günümüzde olduğu gibi geçmiş yıllarda da tarla satışı yapıyormuş. 1934 yılındaki gazete ilanında 600 liraya tarla satışı için ilan vermiş...

Milli Emlak'tan 2 yıla varan taksit fırsatıyla 2 arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Balıkesir Edremit Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Bostancı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 2 seneye varan taksit fırsatıyla satıyor. Peki Edremit'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ileYaşar Erkoç tarafından kuruldu.

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Hem KDV hem de emlak vergisinden muaf arsa arayanlara Haziran 2023 müjdesi! Bu tarihi kaçırmayın!

Afyonkarahisar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Afyonkarahisar Karaarslan Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Osman Karaman tarafından kuruldu.

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Hisar Emlak Müdürlüğü duyurdu! 30 bin TL teminatla 190 bin TL’ye araba sahibi olabilirsiniz!

Hisar Emlak Müdürlüğü duyurusunda 30 bin TL teminatla ekonomik ömrünü doldurmuş arabaların satış ihalesine çıkacağını duyurdu. Son tarih 7 Şubat 2023! Sakın kaçırmayın! İşte haberin detayları…

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdollah Hashparast ve Masoumeh Ghopodoosınezhad ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak o ildeki 24 adet konutu yüzde 10 indirim ve 120 ay taksitle satıyor! Ev alacaklara müjde! 

Sivas Milli Emlak Müdürlüğü, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kayserikapı Mahallesi'nde yer alan 24 adet konutu yüzde 10 indirim ve 120 ay taksitle satıyor! Ev alacaklara müjde! Bu tarihi kaçırmayın...

Milli Emlak, o ildeki 9 konutu 24 taksitle satıyor! 2+1, 3+1 ev arayanlara müjde! 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Van Milli Emlak Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan ve Şerefiye mahallelerinde yer alan 1 adet 2+1 ve 8 adet 3+1 olmak üzere 9 konutu 24 ay taksitle satıyor. İşe ayrıntılar...

milliyet emlak Müge Seymen Haberi

milliyet emlak Müge Seymen

TÜRKİYE'NİN ilk emlak portalı olma özelliği olan ve 11 yıldır kesintisiz hizmet veren Milliyetemlak.com'un Genel Müdürlük görevine Müge Seymen atandı. 


Yakın zamanda logosu ve web sitesini yenileyerek "Orası Burada!" sloganıyla kullanıcılarının karşısına çıkan Milliyetemlak.com, geniş ilan portföyünün yaııı sıra emlak sektörüne dair en güncel haberlerle de sektörün referans noktası konumunda. 


Boğaziçi Üniversitesi Yöneticilik Bölümü'nden mezun olan Seymen, 2006 - 2009 yılları arasında Sahibinden. com'da genel müdür olarak görev aldı. 


2010 yılında Allegro Group / Naspers'ııı Ülke Müdürlüğü görevini üstlendi. Daha sonrasında Ziylan Grup ve Vakko'da Omni-channel ve E-ticaret Direktörlüğü görevini üstelenen Seymen, Milliyet Emlak'ın yenilenme sürecinde liderlik yapacak. Seymen. "Milliyet Emlak olarak son kullanıcıya sağladığımız fayda yanında emlak ofisleri ve inşaat firmalarına da işlerini geliştirmeleri için katkı sağlıyoruz. Sektörün ilki ve referans...