30 / 04 / 2024

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu

Ahmet Kenan Tanrıkulu, “Son 13 yıla baktığımızda yandaşlarına rant uğruna ülkenin toprakların parsel parsel veren ve kentleşmeyi AVM yapmakla geçiren bir zihniyet görüyoruz. Ana artık yolun sonuna gelinmiştir” dedi

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Devlet Bahçeli’den emekli maaşına ilişkin çok tartışılacak açıklama! Emekli maaşına zam gelecek mi?

​​​​​​​Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli aylığına yönelik, “Cumhurbaşkanlığı hükümeti çok yönlü bir çalışma içerisinde. Kısa zaman içinde sonuç verir diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Emeklilere olağanüstü kallavi zam yolda: Ak Parti yeşil ışık yaktı! Bunu duyanın ayakları yerden kesildi!

Emeklilere büyük bir zam müjdesi var! Milliyetçi Hareket Partisi lideri Bahçeli'nin çağrısı sonucunda AK Parti'den olumlu bir yanıt geldi. Bu haberle birlikte emekliler, adeta ikinci bir bayram havası yaşayacaklar.

İstanbul için deprem uzmanından korkutan açıklama: Faylar ölü değil, hareket ediyor!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul için on milyon yıl önceye ait ölü fayların hareket ettiğini söyledi. 

Seçimlere kadar borsa nasıl hareket edecek? Düşüş sürer mi? Yükseliş ne zaman başlar? İşte, borsada seçim senaryoları!

Geçen yıl yüzde 200 civarında getiri sağlayan borsa bu yıl yatırımcılarını üzdü. Küresel risklerin yanı sıra yurt içinde seçimlere ilişkin belirsizlikler nedeniyle borsada satış ağırlıklı seyir sürüyor. Borsanın seçimlere kadar ve seçim sonrası nasıl hareket edeceği ise en büyük merak konusu.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Gözünüz aydın Emeklilikte Yaşa Takılanlar! Yıllarca beklediniz ama EYT için net tarih belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay katıldığı televizyon programında Emeklilikte Yaşa Takılanlar için müjdeyi verdi.

Kiralık ev krizine AVM önerisi: AVM'ler daireye dönüştürülsün!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, konut krizine ilişkin 6 başlıktan meydana gelen bir çözüm önerisi açıkladı. Sarıgül, AVM'lerin daire yapılmasını tavsiye etti. 

Ankara-Sivas YHT hattı TBMM gündeminde!

Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattının ne zaman işletmeye açılacağına ilişkin soru önergesi verildi. Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, konuyu meclis gündemine taşıdı. 

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Volkan Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü-Silivri metrosu sorusu!

İBB Mayıs Meclisinde konuşan, İBB Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz metro projesiyle ilgili soru sordu...

Devlet Bahçeli'den 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamasına yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

Hüsnü Gürpınar: Sakarya’da Deprem Master Planı olursa destek veririz!

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe Başkanı Halil Hakan Oturak, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar’ı ziyaret ederek, kentsel dönüşüm konusu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu Haberi

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu

Daha huzurlu ve daha refah yaşamanın temelinde insan ve düzenli kentleşmenin var olduğunun altını çizen Tanrıkulu, “Kentlerimizde yaygınlaşan dikey yapılanmalara son verilecektir. İnsanımızın konforunu önceleyen, kent estetiğini dikkate alan, tarihi ve kültürel dokuyu yansıtan bir yapılaşma ile mimari tercih edilecektir. Kentlerin tarihi ve kültürel kimliğini yansıtan yapılar ve eski yerleşimler korunarak gelecek nesillere geçmişten izler bırakılması temin edilecektir” diyerek MHP iktidarının kentleşme sorununu en kısa sürede bitireceğini dile getirdi.


İmar rantının peşkeş çekilmesine son verilecek

Bugüne kadar vatan topraklarını kendi mallarıymış gibi rantçılara peşkeş çekenlerin artık yolun sonuna geldiğini ifade eden Tanrıkulu, “İmar yetkisinin, şehir rantları oluşturmaya ve kamu kaynaklarını peşkeş çekmeye fırsat verecek şekilde kullanılması önlenecektir. Kentsel gelişmenin sonucu olarak ortaya çıkan imar rantlarının belirli ellerde toplanması önlenecek ve vergilendirilmesi...