04 / 05 / 2024

Milpark Plus telefon

Milpark Plus telefon

Daire tiplerinin 1+1' den 4+1' e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği projede İstanbul İl'i Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Peki Milpark Plus ne zaman teslim?

128 GB Casper VIA M30 Plus BİM'de satışa çıkıyor! İşte indirimli fiyatı

128 GB Casper VIA M30 Plus akıllı telefon 15 Eylül'den itibaren BİM'de satışa çıkıyor. Üstelik piyasaya göre oldukça uygun bir fiyattan satılıyor. İşte detaylar...

Hepsi Burada'dan muhteşem fırsat! İşte Tcl 30 Plus 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada'nın avantajlı ürünlerine yaptığı kampanyaya Mayıs ayında ''Tcl 30 Plus''a oldu. Telefonunu yenilemek yada yeni telefon almak isteyenler Hepsi Burada'nın bu imkanı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 

A101’de iPhone 14 Plus sürprizi! “Aldın Aldın” kampanyasında şok indirimle satışta!

Apple iPhone’un son dönemde en popüler modellerinden iphone 14 Plus, A101’de satılmaya başlandı. İphone’un en yenilerinden ve üstün özellikleriyle ortaya çıkan telefon, üstelik A101’e özel büyük bir indirimle tüketiciye sunuluyor.

İphone 14 Plus 512 GB en ucuz kaç TL? Özellikleri neler? 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

6.7 inç ekran boyutu, 512 GB dahili hafızası, hızlı şarj özelliği ve suya dayanıklılık gibi birçok özelliğiyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran İphone 14 Plus 512 GB sadece İphone kullanıcılarının değil aynı zamanda diğer telefon kullanıcılarının da ilgisini çekiyor.

Vivo X Fold Plus görüntüleri paylaşıldı!

Çinli teknoloji şirketi Vivo, katlanabilir akıllı telefon dünyasındaki yerini üst sıralara taşımak için Vivo X Fold Plus modelini tanıtmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Akıllı telefon alacaklara müjde! Şok’tan uygun fiyatlı cep telefonu fırsatı! 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

ŞOK, resmi internet sitesi üzerinden birbirinden eşsiz akıllı cep telefonlarını satışa sundu! Bu fırsat kaçmaz! Bu akıllı cihazlar arasında; One Plus, Oppo, HTC ve yerli telefon üretimleri ile dikkat çeken General Mobile bulunuyor. Peki, ŞOK'ta akıllı cep telefonları ne kadar? İşte 4 Ağustos 2022 fi

General Mobile GM 21 Plus ne kadar? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Yarın Anneler Günü. Henüz annesine hediye almamış olanlar güncel akıllı telefon fiyatlarını inceliyorlar. Bu kapsamda şık tasarımı, uygun fiyatı ve gelişmiş teknolojisi ile General Mobile GM 21 Plus dikkat çekiyor. Peki, General Mobile GM 21 Plus ne kadar? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Varyant Karşıyaka Plus telefon!

Varyant Karşıyaka Plus telefon numarası haberimizde bulunuyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje İzmir'de Kumko Yapı imzasıyla hayata geçirildi. 

Strada Plus Bahçeşehir satış ofisi!

Akzirve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Strada Plus'ta fiyatlar 239 bin 500 TL'den başlıyor. Strada Plus Bahçeşehir satış ofisi telefon numarasıyla iletişime geçerek projenin detayları hakkı bilgi edinebilirsiniz...

Serenity Plus Halkalı satış ofisi!

Serenity Plus Halkalı satış ofisi telefon numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı imzası ile yükselen projede Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek.

Propa İnşaat Propa Plus Residences satış ofisi!

Propa İnşaat Propa Plus Residences satış ofisi adres ve telefon numarası haberimizde yer alıyor. Propa Plus Residences projesinde ev fiyatları 367 bin dolardan başlıyor...

Şişli Propa Plus satış ofisi!

Şişli Propa Plus satış ofisi telefon numarası 0212 347 39 90 olarak belirlendi. 8 farklı ödeme seçeneği ile daire sahibi olunabilen projede 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Kadıköy Demirli Park Plus iletişim!

2 blok halinde hayata geçirilecek olan projede toplam 152 adet daire yer alıyor. Kadıköy Demirli Park Plus iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 36 75 olarak belirlendi.www.demirliyapi.com.tr

Milpark Plus telefon Haberi

Milpark Plus telefon

Deira İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 1+1 , 2+1 , 3+1 ve 4+1 gibi değişik seçeneklerle dizayn edildi. Projede toplam 640 adet daire yer alıyor.


Daire büyüklüklerinin 68 metrekareden başlayıp 177 metrekareye kadar yükseldiği proje 33 bin 180 metrekare arsa alanı inşa ediliyor. Projedeki dairelerin fiyatları için satış ofisine uğrayabilirsiniz.


Ortak alanları arasında projede basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı otopark, 2 adet yarı olimpik havuz, fitness salonu, 24 saat güvenlik, çocuk havuzu, anaokulu ve süpermarket bulunuyor.


Milpark Plus ne zaman teslim?

B bloğunu Haziran ayında teslim edileceği projede diğer iki blokta Eylül ayında teslim edilecek. 14 katlı oluşan 3 blok halinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yer alıyor.


Milpark Plus projesi adres

Mehter Çeşme Mh. Mehmet Aki Ersoy Cad....