27 / 04 / 2024

Vivo X Fold Plus görüntüleri paylaşıldı!

Vivo X Fold Plus görüntüleri paylaşıldı!

Çinli teknoloji şirketi Vivo, katlanabilir akıllı telefon dünyasındaki yerini üst sıralara taşımak için Vivo X Fold Plus modelini tanıtmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...



Ürettiği akıllı telefonlarla belirli bir kullanıcı kitlesine ulaşan Vivo, ürün yelpazesini genişletmeyi sürdürüyor. Son zamanlarda akıllı telefon dünyasında bir moda halini alan katlanabilir telefonlar furyasına Vivo X Fold modeliyle giriş yapan şirket, katlanabilir ailesine yeni bir üye daha kazandırmaya hazırlanıyor.

Vivo X Fold Plus, Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcisine sahip olacak!

Vivo X Fold Plus’ın gün yüzüne çıkmasına kısa bir zaman kalmışken model, ilginç bir şekilde Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı (MIIT) tarafından servis edildi. Selefine benzer bir tasarımla piyasaya çıkacak olan cihazın işlemci koltuğunda Snapdragon 8 Plus Gen 1 oturuyor.

Dörtlü kamera

Katlanabilir Vivo modelinin arka kısmında dörtlü bir kamera dizilimi yer alıyor. 50 mega piksel ana kameraya, 48 mega piksel ultra geniş kamera, 12 mega piksel portre kamerası ve 8 mega piksel periskop eşlik edecek. Ana ekran LTPO AMOLED olurken kapak ekranı 120Hz yenileme hızına sahip FHD+, AMOLED olacak.


Geri Dön