17 / 05 / 2024

Milyon İnşaat kimin

Milyon İnşaat kimin

Milyon İnşaat Mimarlık ve Restorasyon Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ekrem Tüfekçi tarafından kuruldu.

İstanbul'da 157 rezerv alan ilanı var: 3 milyon nüfus taşınabilir!

İstanbul’da 21 adet Esenler büyüklüğünde rezerv alan ilanı yapıldığı belirlendi. Rezerv alanların büyük kısmının Kanal İstanbul etrafında yoğunlaşırken, bölgeye yaklaşık 3 milyon nüfusun taşınması öngörülüyor. İşte detaylar...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Lokman Hekim İnşaat'ın sermayesi 36 milyon TL'ye ulaşacak!

Lokman Hekim İnşaat, yasal işlemler tamamlandıktan sonra bedelsiz hisse dağıtımı gerçekleştirecek. Şirketin mevcut 24 milyon TL olan sermayesi yüzde 50 artarak 36 milyon TL olacak.

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

YDA İnşaat'ın 10 milyon 10 bin TL'lik tahvili iptal edildi!

YDA İnşaat'ın tedavülde bulunan TRSYDAT72010 ISIN kodlu 22 Temmuz 2020 itfa tarihli tahvillerimizin 10 milyon 10 bin TL nominal değerli kısmı şirket tarafından geri alınarak Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde iptal işlemi gerçekleştirildi.

YDA İnşaat'ın 125 milyon TL'lik tahvilinin 16. kupon faizi yüzde 3,2337!

YDA İnşaat'ın ihracını gerçekleştirdiği 125 milyon TL nominal değerli TRSYDAT72010 ISIN kodlu tahvilin 16. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 3,2337 olarak belirlendi...

Tek-Art İnşaat sermaye tavanının 750 milyon TL'ye yükseltilmesi için SPK'ya başvurdu!

Tek-Art İnşaat sermaye tavanının 750 milyon TL'ye yükseltilmesi için Sermaye Piyasası Kuruluna başvuru yaptı.

Ankara'da 18 milyon nüfusa yetecek bir imar planı yapılmış!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı'nda konuşan Mansur Yavaş, "Ankara'da tam 18 milyon nüfusa yetecek bir imar planı yapılmış. Yani bundan sonra bize kolay kolay imar artışı gelmeyecek" dedi.

İntema İnşaat'ın yeni çıkarılmış sermayesi 19 milyon 440 bin TL!

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. yeni çıkarılmış sermayesi 19 milyon 440 bin TL olup, şirketin esas sözleşmesinin "Şirketin Sermayesi" başlıklı 7. maddesinin yeni şekli 12 Mart 2019 tarihinde tescil edildi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Özün İnşaat'tan Taşkent'e 130 milyon dolarlık yatırım!

Özün İnşaat, Taşkent'te 130 milyon dolarlık konut projesi üretecek. Proje 24 hektarlık alan üzerinde hayata geçecek.

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Milyon İnşaat kimin Haberi

Milyon İnşaat kimin

Milyon İnşaat Mimarlık ve Restorasyon Ticaret Limited Şirketi Ekrem Tüfekçi tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Milyon İnşaat Mimarlık ve Restorasyon Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı magaza, pazar isyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, saglık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul insaatı, egitim...