14 / 05 / 2024

Mim Proje Nouvel Maltepe

Mim Proje Nouvel Maltepe

Nouvel Maltepe projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Yalı Mahallesi’nde inşa ediliyor. Projenin satışını Mim Proje üstlendi.

Porto Mare Bodrum'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2023'te!

Mim Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen  Porto Mare Bodrum projesi Muğla ili Bodrum ilçesinin Akçabük Koyu’nda inşa ediliyor. Tamamı villa konsepti ile yapılan proje satışa sunuldu. Peki Porto Mare Bodrum villa fiyatları ne kadar? Porto Mare Bodrum fiyat listesi.

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Mim Art Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mim Art Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Ayazoğlu tarafından kuruldu. 

Nova Mim Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Mim Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kızılateş tarafından kuruldu.

Nouvel Maltepe'de 60 ay 0 faizle!

Ağaoğlu Omak İnşaat tarafından hayata geçirilen Nouvel Maltepe projesi 16 katlı 2 blokta 163 bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje ''Yeni Hayata, Yeni Bakış'' sloganıyla basına tanıtılıyor. 

Nouvel Maltepe'de 434 bin TL'ye! Yeni proje!

Ağaoğlu Omak İnşaat imzası ile Maltepe Yalı Mahallesi'nde inşa edilen Nouvel Maltepe, fiyatlar 434 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin 2020 yılının sonunda yapılması planlanıyor...

Mim Proje, Nouvel Maltepe'nin satışını üstlendi!

Nouvel Maltepe projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Yalı Mahallesi’nde inşa ediliyor. Projenin satışını Mim Proje üstlendi.

Nouvel Maltepe'de 499 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Ağaoğlu Omak İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Yalı Mahallesi’nde hayata geçirilen Nouvel Maltepe projesinde lansman öncesi satışlar başladı.

Koçak Proje mimar arıyor!

Koçak Proje Rest. Mim. Müh. Dan. İnş. Taah. San. ve Tic Mimar arıyor

Gül Proje, 2011 yılını 10 proje ile tamamlayacak!

Gül İnşaat ve bünyesineki Gül Proje, devam eden projelerle birlikte 2011 yılını 10 proje ile tamamlamayı hedefliyor. Grup, Eyüp, Yenibosna, İkitelli ve Yakuplu'da da yıl sonuna kadar yeni projelerine başlayacak

Ramcon Proje Mühendislik A.Ş. 1 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Ramcon Proje Mühendislik ve İnşaat Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Maya Allazova ve Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Malkhaz Allazov ile Maya Allazova görev yapacak

Gül Proje, Eyüp ve Yakuplu'da yeni projelere başlıyor!

İnşaat sektöründe 1980'den bu yana hizmet veren Gül İnşaat ve bünyesindeki Gül Proje, bu yıl İstanbul Yenibosna, Eyüp ve Yakuplu'da yeni projelere başlıyor

İnanlar İnşaattan Eylülde satışa çıkacak 2 yeni proje! Terrace Mix ve Terrace Tema!

İnanlar İnşaat tarafından biri Haramiderede hayat bulan Terrace Mix ve diğeri Halkalı Atakentte yükselen Terrace Tema olmak üzere iki yeni proje Eylül ayında satışa sunulacak...

Mim Proje Nouvel Maltepe Haberi

Mim Proje Nouvel Maltepe

Ağaoğlu Omak İnşaat tarafından hayata geçirilen  Nouvel Maltepe projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Yalı Mahallesi’nde  yer alıyor. Satışlarını Mim Proje'nin üstlendiği projede toplamda 163 bağımsız bölüm yer alıyor. 

Nouvel Maltepe projesi 16 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Nouvel Maltepe'de 12 adet 60-70 metre kare aralığında 1+1, 8 adet 103 metrekare büyüklüğünde 2+1, 128 adet 133 metrekare büyüklüğünde 3+1, 3 adet 255 metrekare büyüklüğünde 4+1, 2 adet 255 metrekare büyüklüğünde 4+2, 5 adet 250–260 metrkare büyüklüğünde 5+1 teraslı dubleks, 5 adet 157 metrekare büyüklüğünde 3+1 bahçe katı daire bulunuyor. 

Yeşil alana yüzde 75'lik kısım ayrılan proje 5 bin 300 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 28 bin metrekare inşaat alanına sahip Nouvel Maltepe projesinde hobby odası, açık yüzme havuzu & çocuk havuzu, lounge,...