11 / 05 / 2024

MİM Tanıtım projeleri

MİM Tanıtım projeleri

Bir Projeniz var, doğru kitleye duyurup tüketiciye ulaşmanız gerekiyor. Fakat bunu nasıl yapmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. İşte MİM Tanıtım, Organizasyon ve Danışmanlık firması burada devreye giriyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dönüşüm projeleri tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projeleri, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıyla tanıtıldı.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi Emlak Fuarı'nda tanıtılacak!

Osmangazi Belediyesi’nin “Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi”, İstanbul CNR Emlak-Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda yatırımcılara tanıtılacak.

TİKA'nın 29 ülkedeki 53 projesinin tanıtım töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Projeleri Tanıtım Töreni'nde konuştu. TİKA'nın 4 kıtada, 29 ülkedeki 53 projesinin tanıtımı yapıldı.

Covina Turizm Tanıtım Ticaret Limited Şirketi Ataköy Atrium Şubesi açıldı!

Covina Turizm Tanıtım Ticaret Limited Şirketi Ataköy Atrium Şubesi, Tolga Oymak Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Atrium AVM, Ataköy'de kuruldu.

İstiklal Tanıtım Merkezi yıl sonunda bitecek!

Kurtuluş Savaşı'nın yeniden canlandırılacağı 26 Ağustos İstiklal Tanıtım Merkezi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'da hayata geçiriliyor. İşte yıl sonunda bitecek merkezden fotoğraflar...

Karacabey Longozu tanıtımı için belgesel hazırlandı!

Karacabey ilçesinde bulunan, ekolojisi ve biyolojik çeşitliliğiyle önemli bir evrensel değer olan longoz ormanlarının tanıtımı için belgesel hazırlandı. Longozun korunarak, doğa turizmine açılması yönündeki çalışmalar başladı.

Turizme tanıtım desteği!

Genç girişimci Ezgi Temurtaş, küçük ve orta ölçekteki işletmelere reklam tanıtım desteği sağlamak için hayata geçirilen 'Kobilere Destek Programı'm, Akdeniz ve Ege bölgesinde turizm sektörüyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Pamukkale'nin tanıtımı için vakıf kurulacak!

Pamukkale'nin sadece Denizli'nin değil, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu belirten Başkan Gürlesin, "Pamukkale ve diğer zenginliklerin tanıtımının daha etkili yapılabilmesi için 'Denizli Tanıtım Vakfı kurulmalı" dedi.

G20 Zirvesi Belek'in tanıtımına katkı sağlayacak!

Dünya kongre turizmindeki payını arttıran Antalya’nın Belek bölgesi, G20 Liderler Zirvesi’ne hazırlanıyor. Belek’in yılda 5 milyon turist çektiğini açıklayan turizm sektörü temsilcileri, “Zirve Belek’in tanıtımına büyük katkı yapacak.

Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı Konya' da yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Konya Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı; 27 Aralık’ta, Mevlana Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Şehir Kimliği Çalıştaylarının sekizincisi çalıştay tanı

Konya'da Şehir Kimliği Çalıştayı'nın tanıtım toplantısı yapıldı!

Konya'da Şehir Kimliği Çalıştayı'nın tanıtım toplantısı yapıldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek: " Şehirlerimiz belli bölgelerinde maalesef kimliklerini kaybetmiş durumda " dedi.Toplantı Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

Aydın Tanıtım Günleri 2 gün sürecek!

Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği'nin bu yıl ilkini düzenlediği "Aydın Tanıtım Günleri" başladı. Aydın Tanıtım Günleri, İzmir Kültürpark Fuar Alanı 1 No'lu Hol'de iki gün sürecek

GÖRBİR Engelsiz Turizm projesi tanıtım toplantısı yapıldı!

GÖRBİR (Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği) öncülüğünde, İçişleri Bakanlığı, Turizm Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, TÜRSAB ve TÜROFED işbirliğiyle yapılacak "Engelsiz Turizm" projesi, tanıtım toplantısıyla start aldı.

MİM Tanıtım projeleri Haberi

MİM Tanıtım projeleri

Yirmi yıllık deneyimi ile firmanızın tüm ihtiyaçlarına eğitimli kadrosu ile cevap veriyor. Arazi geliştirme, Konsept, satış ve Pazarlama adımlarının tamamında firmanız ile uyum içerisinde çalışıp sorunsuz süreç yönetimini ve müşteri memnuniyetini garanti ediyor. 


Yenilikçi. Etik. Dürüst. Çözüm odaklı.

MİM Tanıtım, Organizasyon ve Danışmanlık firması Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan Türkiye’de konsept aşamasından proje teslim sürecine kadarki tüm süreçlerin bir bütünün parçaları olduğunu ve bu parçalardan bir veya birkaçında oluşacak aksaklıkların firma güvenilirliğini zedeleyeceğini belirtiyor. Bu sebeple müteahhit firmanın uzman olduğu işe, yani imalata odaklanmasını, diğer tüm süreçlerin profesyonel bir firma tarafından yönetilmesini öneriyor. Yirmi yıl boyunca MİM Tanıtım tarafından desteklenen firmaların tamamında müşteri memnuniyeti sağlanmış, tüm hedefler tutturulmuştur. 2003 Yılında Yenilikçe, Etik, Dürüst ve çözüm odaklı çalışma mantığıyla kurulan Mim Tanıtım...