14 / 05 / 2024

Mimar Ahmet Fazıl Erdinç

Mimar Ahmet Fazıl Erdinç

Mimar Ahmet Fazıl Erdinç, Emaar Türkiye’nin Büyükçekmece’deki projesi Toskana Vadisi’nin mimarıdır. Ahmet Fazıl Erdinç, AE Mimarlık’ı 1981 yılında kurmuştur. Peki, Ahmet Fazıl Erdinç kimdir? İşte cevabı...

Prof. Dr. Kılıç afetlere karşı uyardı! Şehir planlamacılarının önerileri dinlenmeli, nehir yataklarına ev yapılmamalı!

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, afetlere karşı şehir plmacılarının önerilerinin dinlenmesi gerektiğini belirterek aksi takdirde çok fazla can ve mal kaybının olacağını açıkladı.

Radiance İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radiance İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fazıl Ahmet Gülşen tarafından kuruldu.

Ahmet Fadıl Ashaboğlu MIT’de hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Ahmet Fadıl Ashaboğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Yapı Kredi Koray GYO’da hangi pozisyonda çalışmalar yapıyor? İşte Ahmet Fadıl Ashaboğlu’nun hayatı...

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da Mohammed Hasan Al-Janabı tarafından kuruldu.

Mimar Burhanettin Yurdagül vefat etti! 

Mimar Burhanettin Yurdagül hayatını kaybetti. Merhum Burhanettin Yurdagül'ün cenazesi Sivas Ayyıldız Camisi'nden kaldırılacak. 

Prime İncegül İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Prime İncegül İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bakırköy'de Ahmet İncegül tarafından kuruldu.

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan vefat etti!

Milli basketbolcu, D.G.S.A. Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan hayatını kaybetti.

Ck Kılıç Teknik İnşaat Vinç Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Kılıç Teknik İnşaat Vinç Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet    Kılıç tarafından kuruldu.

Aksoy Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fazıl Ahmet Aksoy, Hümeyra Aksoy ve Murat Ali Aksoy ortaklığında kuruldu.

Bursa Osmangazi'de binalar kamulaştırılıyor! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, toprak kayması yaşanan Kavaklı Mahallesi'nde yer alan binaların kamulaştırılacağını açıkladı. 

Mimar Ahmet Kıran hayatını kaybetti!

ODTÜ Mimarlık mezunu Mimar Ahmet Kıran, 24 Şubat 2021 tarihinde Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde vefat etti. 

Ahmet Erkutoğlu: Konut satışlarında yeni rekora imza atabiliriz!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, ''Yıl sonunda yeni bir konut satış rekoruna daha imza atabiliriz'' diye konuştu.

Mimar Ahmet Fazıl Erdinç Haberi

Mimar Ahmet Fazıl Erdinç

Ahmet Fazıl Erdinç kimdir?


Ahmet Fazıl Erdinç tarafından 1981 yılında kurulan AE Mimarlık, proje ve müşavirlik sektöründe faliyet göstermekte olup bugüne kadar başta Mimarlık Hizmetleri, Mühendislik Hizmetleri ve Alt Yapı Projeleri gerçekleştirmiştir.


Firma şu an kendi kadrosunda bulunan, 6 mimar, 6 Yapı Ressamı, 1 İnşaat Mühendisi, 3 İdari Personel ile faliyet göstermekte olup, ayrıca Statik Proje İşlerinde 9 İnşaat Mühendisi, 7 Teknik Ressam , Mekanik Proje İşlernde 4 Makine Mühendisi, 4 Teknik Ressam, Elektrik Proje İşlerinde 6 Elektrik Mühendisi 11 Teknik Ressam, Alt Tapı İşlerinde 3 İnşaat Mühendisi, 2 Makine Mühendisi , 2 Elektrik Mühendisi , 1 Çevre Mühendisi, Harita İşlerinde 2 Harita Mühendisi , 2 Harita Teknikerini taşeron olarak kullanmaktadır. 


Firma, 42 Hastane ( Saglık Yapısı) Projesi , Toplam Alan 746,000...