02 / 05 / 2024

Mimar Bahattin Çelik kimdir

Mimar Bahattin Çelik kimdir

Türkiye'nin tarihi güzellikleri ile bilinen illerinden biri olan Şanlıurfa'da tarım alanlarının ve tarihi sit alanlarının imara açılması tartışıldı. Konu, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) tarafından düzenlenen bir basın toplantısı ile yeniden gündeme getirildi.

Ev almak hayal olduysa, bu habere mutlaka bakın! 8 Eylül 2022 Çelik ev fiyat listesi..

Hafif çelik yapılar, işinde ehil mimar ve mühendisler kontrolünde hazırlanan tasarımı ve statik hesaplamalarıyla size konfor, estetik ve yapı güvenliğini üçlüsünü bir arada sunuyor. İşte 8 Eylül 2022 Çelik yapı fiyat listesi!

Hem sağlam, hem de uygun fiyatlı bir ev sahibi olmak istemez misiniz? 1 Eylül 2022 Çelik ev fiyat listesi!

Hafif çelik yapılar, mimar ve mühendisler kontrolünde hazırlanan tasarımı ve statik hesaplamalarıyla size konfor, estetik ve yapı güvenliğini üçlüsünü bir arada sunuyor. İşte 1 Eylül 2022 Çelik ev fiyat listesi!

Çelikhan Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikhan Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  200 bin  TL sermaye bedeli ile Bahattin Çelik tarafından kuruldu.

Mimar Robert Bruno’nun ufo evi!

Mimar Robert Bruno'nun 1974 yılında inşasına başladığı ve 2008 yılına kadar da devam ettirdiği Çelik Ev, Bruno'nun zekasının ve mimari yeteneğinin en güzel örnekleri. İşte Bruno’nun ufo evi...

Binaların suretine de sireti yansıyor!

Mimar Celaleddin Çelik, Ev ve Şehir Seminerlerinde, insan siretinin; hal ve karakterinin suretine yansıdığını, binaların ve mekânların da aynı yansımayı taşıdığını söyledi

Binalar sağlam ama estetik yok!

Mimar Ahmet Çelik, ilimizdeki bina yapılarının genelde sağlam olduğunu ancak binaların estetik kısmıyla ilgili örnek gösterebileceğimiz bina sayısının çok az olduğunu söyledi

Mimar Ahmet Vefik Alp'in ofisi soyuldu!

Kadıköy’de mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp’in, Fenerbahçe Mahallesi Kalamış Caddesi’ndeki mimarlık ofisi soyuldu. Hırsızlar çelik kasadaki 15 bin TL'yi alarak kaçtı.

Güven Çit ve Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Çit ve Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Çelik tarafından 20 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Pendik, Esenler Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.

Steelife'tan Türkiye'nin ilk hafif çelik sistemle üretilen binası!

Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın binaların hızlı kurulumunu sağlayan hafif çelik sayesinde 3 ayda 1 hastane inşa edebildiklerine dikkat çekti..

Çelik yapılar binaların değerini arttırıyor mu?

Habertürk gazetesi köşe yazarı Mimar Esin Tümer bugün ki köşe yazısında çelik yapılarda milimetrekarenin değeri konuşulur başlığına yer veriyor. İşte Esin Tümer 'in köşe yazısı;

Bülent Aydın: Çelik yapı kentsel dönüşüm için önemli alternatif!

Çelik yapı üreticisi Steelife'ın Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, esnekliği ve hafifliği sayesinde depreme karşı güvenli bir yapı sistemi olan çelik yapının kentsel dönüşüm projeleri için de önemli bir alternatif olduğunu ifade etti.

İstanbul’un ilk çelik apartmanı Cihangir’de hayata geçirildi!

İstanbul’un ilk çelik apartmanı Cihangir’de hayata geçirildi. Mimar Cem Sorguç tarafından tasarlanan Cihangir’deki NoXX Apartmanı projesi geçtiğimiz günlerde açıklanan Ulusal Mimarlık Ödülleri’nde Yapı Dalı Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

Bülent Aydın: Çelik yapı ile güvende olun!

Güvenli bir yapı için tüm süreçlerin denetlenebildiği bir yapı sisteminin tercih edilmesi gerektiğini kaydeden Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, bu nedenle ön üretimli bir yapı sistemi olan hafif çelik yapı sistemini önerdi...

Mimar Bahattin Çelik kimdir Haberi

Mimar Bahattin Çelik kimdir

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO), Şalıurfa'da tarım arazilerinin ve tarihi sit alanlarının imara açılmasını gündeme getiren bir basın toplantısı düzenledi. ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Peltek ile Şanlıurfa’da bulunan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne bağlı oda başkanı ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda bu alanların imara açılması durumunda ortaya çıkabilecek tehlikelerden bahsedildi. 

Doğruhaber Gazetesi'nde yer alan habere göre;  basın açıklamasını Mimarlar Odası Temsilcisi Mimar Bahattin Çelik okudu. Açıklamada tarihi ve tarım alanlarının imara açılmasının Şalıurfa'nın tarihi ve turistik dokusuna zarar vereceği açıklandı. 

Şanlıurfa’nın verimli tarım arazilerine sahip kadim bir şehir olduğunu vurgulayan Bahattin Çelik,“Bugünkü toplanmamızın ve basın açıklamamızın amacı; Şanlıurfa’mızda bulunan tarım arazilerinin ve tarihi sit alanlarının imara açılmasının kentimizde meydana getireceği etkileri sizin aracılığınızla paylaşmaktır. Bilindiği üzere Şanlıurfa’mız, ülkemizdeki...