10 / 05 / 2024

mimar Cem Üçer

mimar Cem Üçer

Mimar Cem Üçer kimdir? Mimar Cem Üçer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cem Üçer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte mimar Cem Üçer'in biyografisi...

Hazine ve Maliye Bakanlığı binasının Mimarı Tekeli: ‘Bina en az 500 yıl dayanır’

Mimar Doğan Tekeli, Hazine binasının inşaatının bilimsel veriler çerçevesinde tamamlandığını ve 500 yıl dayanabileceğini söyledi. Tekeli, sanat eseri olarak tanımladığı binanın sağlamlığı ile öğrencilere yıllar boyu gösterildiğini belirtti.

Mimar Bruno Taut’un Kuruçeşme’deki evi satışa çıktı!

İstanbul’un sembol evlerinden mimar Bruno Taut’un tasarladığı Kuruçeşme’deki ‘Taut’un evi’ 20 yıl sonra satışa çıktı. Japon esintili villaya 95 milyon TL değer biçildi.

Emir ve Eren Bahadır kardeşler Suzan Sabancı Dinçer’in yazlığını aldı!

Cemiyetin ünlü çifti olan Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır, yazı Bodrum’da Suzan Sabancı Dinçer’in 6 milyon Euro’luk yazlığını satın aldı.

Mimar Cem Cemil Öztürk vefat etti! 

Bir süredir kanser tedavisi gören mimar, kültür insanı, siyasetçi kimlikleriyle tanınan, Sözcü yazarlarından Saygı Öztürk'ün de yeğeni olan Cem Cemil Öztürk hayatını kaybetti...

Cem Yücesoy: Konutta balon yok!

İzmir'in geleceğine ve potansiyeline güvendiklerini söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, “İzmir'de diğer şehirlerdeki gibi konut balonu yok. Işıkları yanmayan yeni proje de bulunmuyor'' diye konuştu.

Mimar Sinan Camii Çamlıca’da yükselecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Çamlıca Mahallesi’nde temeli atılan Mimar Sinan Camii’nin, tamamlandığında bölgeye değer katan bir eser olacağını belirtti.

Yüksek Mimar Hilmi Süer'in şampiyon kanaryaları!

Antalyalı yüksek mimar Hilmi Süer, hobisine uygun olarak düzenlediği dairede "şampiyon kanaryalar" üretip, besliyor

Yüksek Mimar Hizmet Nazlıer vefat etti!

Yüksek Mimar ve Yüksek Mühendis Hizmet Nazlıer vefat etti. Kardeşleri taziye ilanı yayınlattı.

Antalya Green Hub projesi Antalya'ya değer katacak!

Y.Mimar Alper Derinboğaz tasarımı Antalya Green Hub sürdürülebilir masterplan projesi, 1 milyar dolarlık yatırımıyla Antalya'ya yeni bir yaşam tarzı önererek kent için katma değer yaratmayı hedefliyor.

Osman Cem Çankaya: 375 tane futbol sahası kadar inşaat yaptık!

Ortaklarının tamamı mimar ve mühendislerden oluşan YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, başarılarındaki sırrın inşaat sektörünün tüm inceliklerini bilmek olduğunu kaydetti.

Mimar Doğan İnan vefat etti!

The Sofa Hotel İstanbul çalışanlarından Cem İnan'ın babası Mimar Doğan İnan vefat etti. İnan'ın cenazesi bugün Ankara Kocatepe Camii'nden öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Asrı Kabristanı'nda toprağa verilecek.

Bünyamin Derman: ‘Mimarı en iyi kamusal yapılar anlatır’

Mimar Bünyamin Derman, konutlar ve ticari alanların, içinde yaşayanlar için unutulmaz olduğunu, ancak mimarın adının, şehre değer katan kamusal bir yapıyla hafızalarda yer edeceğini vurguluyor

Nilyap İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nilyap İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Türker, Hüseyin Cem Er tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta Sancaktepe, Meclis Mahallesi'nde kuruldu.

mimar Cem Üçer Haberi

mimar Cem Üçer

Cem Üçer kimdir?

Cem Üçer,  27 Nisan 1972'de Eskişehir'de doğdu. 1990'de girdiği İTÜ Mimarlık Fakültesi'nden 1994'te mezun oldu.


Aynı yıl girdiği İTÜ Bina Bilgisi Anabilim Dalı'ndaki yüksek lisansını yarım bırakıp Eskişehir'e döndü. İstanbul'da kaldığı yıllarda Dara Kırmızıtoprak Ofisi'nde çalıştı. Eskişehir'e döndükten sonra kurduğu Boyut Mimarlık'ta halen çalışmalarına devam etmektedir.


Mimar Cem Üçer projeleri..

Esalbatros Apart (2008)

Yasemin & Alpagut Kara Evi (2007)

Eskim Boya İdari Bina Yenilemesi (2007)

Niyazi Uysal Apartmanı...