12 / 05 / 2024

mimar Elif Özdemir

mimar Elif Özdemir

Mimar Elif Özdemir kimdir? Mimar Elif Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Elif Özdemir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Elif Özdemir...

Yüksek Mimar Elif Bengisu'dan Göbeklitepe'ye yeni proje!

Genç yaşında başarılı bir kariyer çizen ve önemli projelerde imzası bulunan Yüksek Mimar Elif Bengisu, üzerinde çalıştığı projeleri, hayata bakışını, mimari ilhamlarını anlattı.

Öz Elif Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Elif Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Ekim'de 10 bin TL sermaye ile Faruk Özdemir ve Fahri Emre Özdemir ortaklığında kuruldu. 

Ebru Özdemir: Havaalanı yapmış kadar mutluyum!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Elif Ergü, Limak Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir ile bir röportaj gerçekleştirdi.

Elif Alçı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Alçı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kevser Özdemir ve Halil İbraihim Karakoç ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adan Özdemir İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adan Özdemir İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ziya Özdemir tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.

3. Havalimanı'nda 162 kadın mühendis ve mimar çalışıyor!

İstanbul’un yeni havalimanında kadın mühendis ve mimar sayısı rekor kırıyor. Beyaz yakalıların yüzde 17’sini kadınların oluşturduğunu belirten Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, “162 kadın mühendis ve mimar burada çalışıyor” diyor

Mimar ve Mühendislerden Mimar Sinan'ı anlamak paneli!

MİMAR ve Mühendisler Grubu, ''Mimar Sinan'ı Anlamak'' konulu panelde Kocasinan Belediyesi'nde buluştu. Mimar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Murat Özdemir ise, grup çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Mimar Züleyha Tatoğlu vefat etti!

Ali Özdemir ve Zeynep Lelarge'nin sevgili anneleri Paul Lelarge'nin biricik annesi Mimar Züleyha Tatoğlu 7 Mart 2016 Pazartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuştu. Cenazesi dün defnedildi.

Murat Özdemir: Yeşil Yol Projesi'nin bölgeye katkısı olacak!

Mimar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Özdemir: "Yeşil Yol Projesi'nin bölgeye katkısı olacaktır. Bölge insanının çekincelerini de dikkate almak lazım" dedi.

Elif Pekin kimdir?

Mimar Elif Pekin kimdir? Mimar Elif Pekin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Elif Pekin, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Elif Pekin...

Berrin Özdemir kimdir?

Mimar Berrin Özdemir kimdir? Berrin Özdemir, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Berrin Özdemir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Berrin Özdemir...

Elif Vural Akgün kimdir?

Mimar Elif Vural Akgün kimdir? Elif Vural Akgün, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Elif Vural Akgün, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Elif Vural Akgün...

Elif Ensari kimdir?

Mimar Elif Ensari kimdir? Mimar Elif Ensari, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Elif Ensari, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Elif Ensari...

mimar Elif Özdemir Haberi

mimar Elif Özdemir

Elif Özdemir kimdir?

Elif Özdemir, 1963 Mersin doğumlu Elif özdemir, Mimar Sinan üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden 1985 yılında mezun olmuş ve çeşitli bürolarda mimar, ekip ve atölye şefi, proje müdürü olarak çalışmıştır. 


Kurucusu olduğu Plan A'da mimari-dekorasyon-uygulama çalışmalarına devam eden özdemir'in çeşitli yarışmalarda ödülleri bulunmaktadır. 


Anadolu Kültür A.Ş.'nin kurucu ortağı olarak Diyarbakır, Viranşehir, Kars, Batman, ... İstanbul'da gönüllü danışmanlıklar yapmaktadır. Tiyatro oyunları ve kısa filmlerin sahne düzenlemeleri çalışmaları arasındadır.


Mimar Elif Özdemir projeleri..

Yirikler Tanıtım Ofisi (2011)

Lush Galata (2011)

Lush 5. Kat (2011)

Noa Galata Üçlemesi (2008)

Noa Galata Üçlemesi Tatarbeyi (2008)

Noa Galata Üçlemesi Lüleci Hendek (2008)

Noa Galata Üçlemesi Ali Hoca (2008)

Lush Hip Hotel - Sıraselviler (2006)

Sıraselviler No:50 Bina Restorasyonu (2005)

Bilgi Üniversitesi Tophane Yurt Binası (2005)

Beyoğlu Belediyesi Giriş Holü (2003)

Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü 2.Bina (2003)

Diyarbakır Sanat Merkezi (2002)

Galatasaray'da...