19 / 05 / 2024

mimar Emin Can Aygölü

mimar Emin Can Aygölü

Mimar Emin Can Aygölü kimdir? Mimar Emin Can Aygölü, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Emin Can Aygölü, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor?

İstanbul'da 2 milyon canı kurtarmanın tek yolu 'Ulusal Konut Projesi'!

Mimar Şenol Gökner, Dün akşam saat 23:53'te Çınarcık'ta meydana gelen 4.1'lik depremin ardından, X sosyal medya hesabından İstanbul'da 2 milyon canı kurtarmanın tek yolunu açıkladı. İşte Gökner'in o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Can Ayanoğlu tarafından kuruldu.

Mimar Başak Cengiz Ankara'da defnedildi!

Mimar Başak Cengiz, İstanbul Ataşehir'de sokakta yürürken, 27 yaşındaki Can Göktuğ Boz tarafından uğradığı kılıçlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Başak Cengiz, Ankara Yeni Mahalle'de defnedildi.

Can Çinici: Son sözü mimarlar söyleyecek!

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ programında Prof. Dr. Celal Abdi Güzer’in konuğu olan Mimar Can Çinici, tecrübelerini anlattı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nden Selçuk Mızraklı’ya ziyaret!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Başkanı Emin Koramaz ve Diyarbakır oda başkanları, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Dr. Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti.

Eminevim'in acı günü! Yunus Can vefat etti!

Emin Grup bünyesinde bulunan Eminevim ve Eminotomotiv firmalarının avukatı ve HAGEV (Merhum Hacı Habibullah Geredevi Vakfı) Müdürü Av. Yunus Can vefat etti. 

Mimar Gülseven Diken arazi anlaşmazlığının 4'ncü kurbanı oldu!

Diyabakır'da yıllardır bitmeyen arazi anlaşmazlığı 4'ncü canı aldı. Batı Karakoç Köyü’nde 2 hafta önce tarlada bulunan cesedin, Mimar Gülseven Diken’e ait olduğu belirlendi.

Şevket Can mimar ve mühendislerle toplantı yaptı!

Tarsus'un hızla geliştiğini ifade eden Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, inşaat sektörü ile uğraşan mimar, müteahhit ve mühendislerle toplantı yaptı.

Can Tamirci kimdir?

‘NSMH’ , ‘Teğet Mimarlık’ ve ‘Ergün Mimarlık’ ofisleri ile makro ölçekli projelerde proje ortaklıkları kuran Mimar Can Tamirci kimdir? Can Tamirci , hangi mimarlık firmasında hizmet veriyor?

Ankara Etimesgut Mimar Sinan Camisi'nin temeli atıldı!

Etimesgut Güzelkent Mahallesi'ne inşa edilecek Mimar Sinan Camisi'nin temeli, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Etimesgut Müftüsü Yunus Can tarafından atıldı.

Şevket Can müteahhitlerle buluştu!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ilçedeki müteahhit, mimar, mühendis ve asansör firma temsilcileriyle bir araya geldi. Can toplantıya katılan mimar, mühendis ve müteahhitlerin sorunlarını dinledi.

Gamze İşcan kimdir?

Mimar Gamze İşcan kimdir? Mimar Gamze İşcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gamze İşcan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Gamze İşcan...

Emin Balkış kimdir?

Mimar Emin Balkış kimdir? Emin Balkış, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emin Balkış, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Emin Balkış...

mimar Emin Can Aygölü Haberi

mimar Emin Can Aygölü

Emin Can Aygölü kimdir?

Mimar Emin Can Aygölü, 1979 yılı İtalyan Lisesi ve 1985 İGDSA Mimarlık Bölümü'nü bitirdikten sonra, 1985-1986 yılları arasında Paris'te mimarlık eğitimi ve mesleki çalışmalarını sürdürdü. 1986 yılından itibaren Türkiye'de MimAr Mimarlık Bürosu'nda mimari ve iç mimari çalışmalarda bulundu. 


1991-1994 yılları arasında IBM bünyesinde çeşitli bilgi işlem merkezi bina projelerinde yer aldı. 1995 yılında kurduğu kendi ofisinde 1998 yılından itibaren Arta Mimarlık Ltd. Şti. adı altında mimari/iç mimari proje ve uygulama çalışmalarını sürdürmektedir.


Eğitim ve Meslek Hayatı

Önceki Ofisleri Mim/Ar Mimarlık Bürosu (Çalışan) (1986 / 1991)


Eren Talu Mimarlık (Çalışan) (1985 / 1985)


İlgi Alpay Aşkun Mimarlık Bürosu (Çalışan) (1984 / 1984)


Armo Mimarlık (Çalışan) (1980 / 1983)


Lisans Üstü İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (1985)

Lisans İstanbul...