30 / 04 / 2024

mimar Eser Köken İşleyici

mimar Eser Köken İşleyici

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Eser Köken İşleyici kimdir? Eser Köken İşleyici hangi işlere imza attı?

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Canay Köçken ve Gökay Köçken ortaklığında kuruldu.

Mimar Ahmet Kıran hayatını kaybetti!

ODTÜ Mimarlık mezunu Mimar Ahmet Kıran, 24 Şubat 2021 tarihinde Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde vefat etti. 

Eyüpsultan İslambey Mahallesi'nde imar sorunu çözüldü!

Eyüpsultan İslambey Mahallesi Sinekli Kemer’de imar sorunu çözüldü. İslambey Mahallesi, Sinekli Kemer Koruma Bandına ilişkin imar planı değişikliğiyle ilgili müjdeyi Başkan Deniz Köken açıkladı. 

Kemerburgaz'a devlet hastanesi müjdesi!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Kemerburgaz bölgesine devlet hastanesi yapılacağını müjdeledi. 54 bin 961 metrekarelik büyüklüğünde alanda inşa edilecek hastane 400 yatak kapasiteli olacak...

Deniz Köken: Köylerdeki imar problemiyle ilgili çalışıyoruz!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, "Köylerdeki imar problemiyle ilgili genel olarak çalışıyoruz" dedi.

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Eyüpsultan'da yarı olimpik havuz inşa ediliyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında olan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor, ikinci havuz yapımına da başlandı.

Silivri'de tehlike arz eden metruk yapılar yıkılıyor!

Silivri Belediyesi, tarihi Mimar Sinan Köprüsü Koruma Alanı Sınırı içerisinde bulunan ve yıkım kararı alınan yapı ile Fener Mahallesinde tehlikeli olan yapıları yıktı...

Eyüpsultan'a yeni anaokulu müjdesi!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçede yapılması planlanan anaokulları ile ilgili proje hazırlarken ilçede ilk etapta 10 adet anaokulu yapılacak. Bu kapsamda Karadolap Mahallesi’nde yapımı süren anaokulu tamamlanma aşamasına geldi.

Kemerburgaz Bağımsızlık Köyü 14 bin 970 metrekare alanda inşa ediliyor!

Eyüpsultan'da yaşayan vatandaşların sorunlarını çözmek, istek ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar gerçekleştirmek için hız kesmeden çalışan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, İstanbul’da bir ilk olan “Bağımsızlık Köyü” isimli özgün projeyi Eyüpsultan’a kazandırıyor...

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

Deprem vergileri ile kentsel dönüşüme 35 milyar TL harcandı!

Elazığ’daki 6.8’lik depremden sonra kentsel dönüşüm konusu tekrar gündem oldu. Kentsel dönüşümün çalışmalarını ve iyileştirme politikalarının değerlendirmesini Yüksek Mimar Pervin Kınık açıkladı.

mimar Eser Köken İşleyici Haberi

mimar Eser Köken İşleyici

Eser Köken İşleyici kimdir?

Eser Köken İşleyici, 1983 yılında Lefkoşa'da doğdu. 2000 yılında Türk Maarif Kolejinden mezun oldu. 


2005 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünden lisans derecesini aldı. 


2007-2008 yılları arası Bauhaus Üniversitesi-Weimar'da değişim öğrencisi olarak European Urban Studies bölümünden çeşitli kuramsal ve tasarım dersleri aldı. 


2008 yılında ODTU Fen Bilimleri Enstitüsü Kentsel Tasarım Bölümünden "Yeni Merkezi İş Alanı Gelişmesinin Süreç Ve Stratejileri ile Kamusal Alan Dokusu: Levent- Büyükdere Caddesi" başlıklı tezi ile yüksek lisans derecesini aldı. 2006-2007 yılları arası Uygur Mimarlık Ofisinde tasarım ve uygulama projelerinde görev aldı. 


2005 yılından beri Yücel Köken ile birlikte ÖZKÖK Mimarlık ofisinde çeşitli ölçeklerdeki konut, ofis ve otel projelerinde çalışmakta ve 2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmektedir. 


2005 yılından beri Sevda Özkan...