16 / 05 / 2024

mimar Fatih Yavuz

mimar Fatih Yavuz

Mimar Fatih Yavuz kimdir? Mimar Fatih Yavuz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Yavuz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor. İşte Mimar Fatih Yavuz...

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Arev Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arev Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi ümraniye'de Ali Yavuz, Fatih Yavuz, Muhammet Yavuz ve Osman Yavuz ortaklığında kuruldu.

Fatih Dönmez: Doğal gazda önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler olacak

Zonguldak’ın Filyos Limanı’nda hazırlıklarını tamamlayan Yavuz sondaj gemisi, Karadeniz’deki ilk görevi için demir aldı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) envanterine kayıtlı Fatih, Kanuni ve Yavuz sondaj gemileri, Karadeniz’de ilk kez birlikte görev yapacak.

Edirne'de Mimar Sinan müzesi kurulacak!

Fatih Sultan Mehmet tarafından Edirne'de inşa edilen Peykler Medresesi'nde, tadilat çalışmalarının ardından "Mimar Sinan ve Eserleri Müzesi" kurulacak.

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Raed H.S. Alabadla tarafından kuruldu.

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Zemarch Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

Zemarch Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 21 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Kalyoncu, Fatih Yavuz ve Murat Yavuz ortaklığıyla kuruldu. 

Yüksek mimar Fatih Başar vefat etti!

Yüksek mimar, denizlerin ve teknolojinin Fatihi olarak anılan Fatih Başar hayatını kaybetti. 

Fatih Yavuz Sultan Selim Mahallesi imar planı askıda!

Fatih İlçesi'ne bağlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan askıya çıktı..

Park 34'te hemen teslim son daireler!

Emlakkulisi.com olarak, Demir Yapı Organizasyon Müdür Yardımcısı Mimar Fatih Demir ile son dairelerin satışlarının sürdüğü Park 34 projesini konuştuk.

Ankara Yavuz Sultan Selim Bulvarı yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yarın Keçiören trafiğini ve Fatih Köprüsü'nün yükünü önemli ölçüde rahatlatacak Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile Büyükşehir Belediyesi’nin 88 farklı hizmetinin toplu açılışını yapacak.

Mimar Michel Virlogeux, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü anlattı!

Türkiye’nin gözbebeği Yavuz Sultan Selim Köprüsü İstanbul’a ayrı bir renk kattı. Hem projenin büyüklüğü hem de köprünün mimari estetiği, görenleri büyülüyor. Dünyaca ünlü, Köprü Üstadı olarak anılan mimar Dr. Michel Virlogeux ile konuşuldu.

Fatih'teki Haseki Sultan Camisi restore edilecek!

Kanuni Sultan Süleyman'ın eşi Hürrem Sultan tarafından Mimar Sinan'a yaptırılan ilk eserlerden biri olan Fatih'teki Haseki Sultan Camisi restore edilecek.

mimar Fatih Yavuz Haberi

mimar Fatih Yavuz

Fatih Yavuz kimdir?

Fatih Yavuz, 1981 yılında Foça’da doğdu. 1998 yılında İzmir İnönü Lisesi’nden mezun oldu.2003 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. 2006 yılında aynı bölümde Mimarlıkta Yeni Alan Yorumları: Berlin Hollanda Büyükelçilik Binası başlıklı tezi ile yüksek lisans çalışmasını tamamladı. 


2002-2004 yılları arasında Dr. Semra Teber, Semra-Özcan Uygur ve Hüseyin Bütüner-Hilmi Güner'in mimarlık ofislerinde çeşitli yarışma ve uygulama projelerinde görev aldı. 2003 yılının şubat ayında ODTÜ’de düzenlenen 7. Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşması Buluşma7’nin organizasyon komitesinde yer aldı. 


2003 yılından beri kurucu ortağı olduğu onbir41 mimarlık çatısı altında Hasan Okan Çetin ve Ömer Emre Şavural ile birlikte Ankara’da mimarlık çalışmalarını sürdürmektedir.


Mimar Fatih Yavuz projeleri..

ODTÜ KKK Mühendislik Programları Laboratuvarları (2008)

Ankara Charles De Gaulle Fransız Lisesi Yarışma Projesi (2005)

Mimarlar Odası 50....