07 / 05 / 2024

mimar Ferit Akşit

mimar Ferit Akşit

Mimar Ferit Akşit kimdir? Mimar Ferit Akşit, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Ferit Akşit, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ferit Akşit...

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Akşit tarafından kuruldu.

Altın kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim! Çeşit çeşit modeller! İşte Koçak altın 17 Kasım 2022 fiyat listesi

Tarzına tarz katmak isteyen bayanların en çok tercih ettiği kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Koçak altında çeşit çeşit satılan bu altın küpelerin model ve fiyatları merak ediliyor. Peki kıkırdak altın küpe fiyatları ne kadar? İşte 17 Kasım 2022 Koçak altın fiyat listesi.

Mimar Başak Cengiz Ankara'da defnedildi!

Mimar Başak Cengiz, İstanbul Ataşehir'de sokakta yürürken, 27 yaşındaki Can Göktuğ Boz tarafından uğradığı kılıçlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Başak Cengiz, Ankara Yeni Mahalle'de defnedildi.

Nazan Öncel'e üvey oğlundan ikinci miras davası!

İş adamı Akşit Togay’dan kalan Kemerburgaz’da bulunan villası için üvey annesi Nazan Öncel’e açtığı davasını kazanan Berdan Togay, yeniden mahkemeye başvurdu.

Nazan Öncel'e açılan miras davası sonuçlandı!

İşinsanı Akşit Togay'ın 2017 yılında hayatını kaybetmesinden sonra Amerika’da yaşayan oğlu Berdan Togay, üvey annesi Nazan Öncel’e açtığı haksız işgal tazminatı davasını kazandı...

Meral Akşener: İstanbullu Kanal İstanbul'a geçit vermeyecek!

Kanal İstanbul projesinin masaya yatırıldığı çalıştayda İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'İstanbullu bu projeye geçit vermeyecek' dedi...

Ev almak isteyenler son haftayı iyi değerlendirsin!

Gayrimenkul sektöründeki hareketlilik yılın son ayında da devam ediyor. İlker Akşit, ev almak isteyen vatandaşlara son bir haftayı iyi değerlendirmeleri önerisinde bulundu...

Nazan Öncel’in miras davasından borç çıktı!

Akşit Togay’ın Amerika’da yaşayan oğlu Berdan Togay, mirastan düşen payını alabilmek için üvey annesi Nazan Öncel’e dava açtı. Bilirkişi raporuna göre Akşit Togay’ın 1 milyon 50 bin lira vergi ve SGK borcu olduğunu ortaya çıktı.

İç mimar Şafak Çak'tan Radamel Falcao açıklaması!

Türk iç mimar Şafak Çak sosyal medya hesabından Galatasaray taraftarı merakla transfer haberini beklediği Radamel Falcao ile ilgili paylaşımda bulundu...

Bursa Osmangazi’de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Geçit Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilmiş iki katlı binayı yıktı. 

Şanlıurfa'da kaçak yapıya geçit yok!

Kentte kaçak yapılara geçit vermeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm alanı içerisinde bulunan gecekonduların yıkımını gerçekleştirdi.

Nazan Öncel'in Kemerburgaz'daki villasında keşif yapılacak!

Akşit Togay’ın ABD’de yaşayan oğlu Berdan Togay, mirastan düşen payını almak için üvey annesi Nazan Öncel’e dava açtı. Mahkeme, Öncel’in oturduğu Kemerburgaz’daki villada keşif yapılıp evin değerinin tespit edilmesine karar verdi...

Ebru Gündeş'in yalı davasında yeni gelişme! Anahtar istendi!

Rıza Sarraf ve mimar Firuz Akın Han hakkında, "İmar kirliliğine neden olma" ve "Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na" muhalefet suçundan açılan davada yeni gelişme yaşandı.

mimar Ferit Akşit Haberi

mimar Ferit Akşit

Ferit Akşit kimdir?

Ferit Akşit, 11 Temmuz 1961 tarihinde İstanbul'da doğdu. Yüksek Mimar olarak hizmet veren Ferit Akşit, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden 1984 yılında mezun oldu.


Yüksek Lisans eğitimini de Mimar Sinan Üniversitesi'nde alan Ferit Akşit'on doktora eğitimini de aynı üniversiteden alıyor.


Çok iyi derecede Fransızca ve iyi derecede İngilizce bilen Ferit Akşit, evli ve bir çocuk babasıdır. Ferit Akşit, mimari çalışmalarına DF Mimarlık'ta devam ediyor.


DF Mimarlık Faaliyet alanları

Mimari proje ve mesleki kontrolluk hizmetleri

İnşaat ve taahhüt hizmetleri

Eski eser rölöve-restitüsyon ve restorasyon hizmetleri

Kentsel tasarım ve çevre düzenleme hizmetleri

Peyzaj düzenleme proje ve uygulama hizmetleri

Tadilat-yenileme ve iç mekan düzenleme hizmetleri

Danışmanlık ve organizasyon...