06 / 05 / 2024

Mimar Gözde Doğutürk

Mimar Gözde Doğutürk

Atölye GD, mimarlık ve iç mekan tasarımına ilham verici bir bakış sunuyor. İzmir'de 17 Mayıs'ta açılacak olan Atölye GD mimarideki tecrübesini ziyaretçilerine aktarmayı hedefliyor.  

Gayrimenkulde yeni gözde Kıbrıs oldu!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), hem Türklerin hem de yabancı turistlerin favori tatil yerlerinden. Kıbrıs, pandemiyle beraber ise gayrimenkulde yeni gözde oldu. Peki Kıbrıs'ta ev fiyatları ne kadar? En çok talep hangi tip konutlara geliyor? İşte ayrıntılar...

'Fay yasası'nın deprem yıkımlarına çare gösterilmesi doğru değil!

JMO, fay yasasının yıkımlara çare gösterilmesinin doğru olmadığını belirtti ve “Depreme ilişkin yasa ya da yönetmelik değişikliği olacaksa, bu ancak TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odasına ya da Jeofizik Bilimcilerine danışarak verilebilir” açıklamasında bulundu.

Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti!

Merhume Nadire Öngör ve merhum Dr. Öngör'ün oğulları 1961 TED Ankara Koleji ve 1966 ODTÜ mezunu, meslek hayatını 1968'den bu yana Danimarka'da sürdüren Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti. 

Gözde Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözde Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniiye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halis Yalçınkaya ve Kıyasettin Katuncu ortaklığında kuruldu.

Gözde İzmir Hastanesi'nin ek binası tamamlanıyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, konut projeleriyle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Kalı, insanların bir süredir ertelediği yatırımların da yeniden devreye gireceğini söyledi.

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas'ta restorasyon çalışmaları başlıyor!

Anadolu'nun yanı sıra farklı coğrafyaları da eserleriyle nakış nakış işleyen Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas Mahallesi'nde sokak sağlıklaştırması ve restorasyon çalışmaları başlıyor.

Bitlis'teki 'Sodalı Göl' doğal sit alanı olarak tescil edildi!

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan "Sodalı Göl", doğal sit, sürdürülebilir koruma ve kontrollü kullanım alanı oldu.

Konya Obruk Gölü Doğal Sit Alanı korunacak!

Konya İli Karatay İlçesi sınırları içerisinde bulunan Obruk Gölü Doğal Sit Alanı'nın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şehirlerin en gözde konut lokasyonları!

Türkiye'nin mega illeri olan İstanbul, Ankara ve İzmir'deki en gözde konut bölgeleri sizleri için araştırıldı. İşte il il en pahalı konutların olduğu ilçeler...

Ankara'nın en gözde malikanesi 22 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara’nın en gözde malikanesi, 22 milyon TL’den satışa sunuldu. 4 katlı ve 1250 metrekare kullanım alanlı Çayyolu’ndaki malikane, yeni sahibini bekliyor.

Türkiye yabancı gayrimenkul yatırımları için gözde ülke!

TÜİK 2019 Mart konut satış istatistiklerini değerlendiren Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasanoğlu, "Türkiye yabancı yatırımcılar için gözde bir ülke olmaya devam ediyor. Yabancılar hem oturmak hem de yatırım için ülkemizden ev almaya devam ediyor." dedi...

Üç büyük şehrin en gözde konut ve iş yeri lokasyonları!

3 büyük ildeki en gözde konut ve iş yeri bölgeleri araştırmasına göre konut ve iş yerinde İstanbul’da Beşiktaş, Ankara’da Çankaya, İzmir’de ise Çeşme öne çıkıyor...

Mimar Gözde Doğutürk Haberi

Mimar Gözde Doğutürk

Atölye GD İzmir Alsancak'ta ziyaretçileriyle buluşacak. Mimari proje ve tasarım hizmetlerinin yanı sıra hobi atölyelerini de sunan atölye 17 Mayıs'ta açılıyor. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan haberde, ziyaretçiler atölyedeki sohbetlere katılabilecek, tasarımcı ve fotoğrafçıların ürünlerine ulaşabilecek. Mimarlık ve iç mekan tasarımına ilham veren bir bakış getiren Atölye GD, mekanla birlikte zamanı da tasarlayan fikirleriyle dikkat çekiyor. 

Atölye GD ile hayalinin gerçekleştiğini söyleyen Y. Mimar Gözde Doğutürk, "Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olduktan sonra 10 yılı aşkın süredir İstanbul ve İzmir'de mimarlık ofislerinde çalıştım. Konut, ofis, üniversite, hastane gibi birçok proje ürettim. Ama en başından beri insanların keyif alabilecekleri, eğlenirken aynı zamanda üretecekleri bir atölyenin hayalini kurmuştum. Şimdi bu hayalim gerçek oldu. Mimarlığı ve tutkunu olduğumuz uğraşları bu atölyede gerçek...