29 / 04 / 2024

mimar Gülen Yalçınkaya Özelçi

mimar Gülen Yalçınkaya Özelçi

Mimar Gülen Yalçınkaya Özelçi kimdir? Mimar Gülen Yalçınkaya Özelçi, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Gülen Yalçınkaya Özelçi hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Makel Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Makel Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Necati Çalışkan, Günay Yalçınkaya ve Turgay Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Cem Yalçınkaya, Harvard Business School’da hangi programı tamamladı? Şu an ne iş yapıyor?

Cem Yalçınkaya kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi firmada CEO olarak görev alıyor? AKİŞ GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Cem Yalçınkaya’nın hayatı...

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Group Yalçınkaya İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Yalçınkaya İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yalçınkaya tarafından kuruldu.

İranlılar gözünü yalılara dikti!

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul sevdaları bitmiyor. Son senelerde Türkiye’deki gayrimenkul alımlarını hızlandıran İranlılar, şimdi de gözlerini yalılara dikti.

Yalçınkaya Hafriyat Yıkım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınkaya Hafriyat Yıkım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultagazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Yalçınkaya, Sinan Yalçınkaya ve Vefa Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti!

Merhume Nadire Öngör ve merhum Dr. Öngör'ün oğulları 1961 TED Ankara Koleji ve 1966 ODTÜ mezunu, meslek hayatını 1968'den bu yana Danimarka'da sürdüren Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti. 

Gözde Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözde Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniiye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halis Yalçınkaya ve Kıyasettin Katuncu ortaklığında kuruldu.

Feryal Gülman: Yalı satışta, hiçbir problem yok!

Feryal Gülman, Bebek’teki yalı satışının ayrıldığı eşi tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı. Gülman, "Yalı satışta, hiçbir problem yok" dedi.

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

Yalçınkaya Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınkaya Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Şamil Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

mimar Gülen Yalçınkaya Özelçi Haberi

mimar Gülen Yalçınkaya Özelçi

Gülen Yalçınkaya Özelçi kimdir?

Gülen Yalçınkaya Özelçi İzmir Karşıyaka’da  doğdu. MSÜ Mimarlık Fakültesinden Mimar olarak mezun oldu.


Mimari ve İç mimari proje çalışmalarını yürütmek üzere 1999 yılında Doğru Tasarım Mimarlık’ı kurdu.

Felsefesi; köklerinden gelen genetiği güncel yapı elemanları, tekniği ve disiplinleriyle harmanlayarak geleceğe ışık tutacak projeler üretmek olan Mimar Gülen,  bu anlayışta ilhamı aldığı yerin  Osmanlı kültür zenginliği olabildiği gibi, diğer medeniyetlerin kültürlerinin de olabildiğini söylemektedir.


Projelerini iyi analiz ederek, matematik ve sanatın buluşmasıyla daha önce benzerleri görülmeyen yaşama ve çalışma alanları tasarlamakta ve hayata geçirmektedir.

Çalışmalarında detay ve teknik becerilerini yerli ve yabancı markalar için kullanmakta, gerek yurt içinde gerek yurt dışında yatırımların hem proje hem de uygulama olarak doğru zaman ve kalitede sonuçlandırılmasını sağlamaktadır.

Nokta Tümün yansımasıdır ilkesiyle projelerini titizlikte seçmekte ve Madde-Mana...