27 / 04 / 2024

mimar hasan şener

mimar hasan şener

Hayalden gerçeğe 2008 konulu proje yarışmasında geleceğin mimarları hayallerinde yaşattıkları konut projelerini çiziyor. Yarışmada dereceye giren projeler Doğa Gayrimenkul tarafından ödüllendirilirken ilginç fikirlerden yararlanılabilecek.

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da Mohammed Hasan Al-Janabı tarafından kuruldu.

Yazlık ev alacaklar bu 5 maddeye dikkat!

Home Yapı Kurucu Ortağı Mimar Hasan Aksel Yağcıoğlu, yazlık mimarisiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yağcıoğlu, yazlık evlerin mimari trendlerini ve yazlıklarda en çok tercih edilenleri anlattı...

Yapı Fuarı Turkeybuid İstanbul ekibi, yapı sektörünün nabzını tutuyor!

Yapı Fuarı “Paydaşlarımızla Birebir” isimli canlı yayın sohbetleriyle sektörün nabzını tutuyor. Bu akşam saat 18:00'da Dr. Mimar Hasan Cenk Dereli yayına konuk oluyor...

Bu topraklarda yaşayan herkesin yolu Mimar Sinan’la kesişir!

İnşaatı tüm hızıyla süren AKM’nin açılışı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteğiyle Mimar Sinan Operası’nı besteleyecek olan sanatçı Hasan Uçarsu “Mimar Sinan’a müthiş bir gönül bağım var. Bu topraklarda yaşayıp bir şey üretmek isteyen herkesin yolu Sinan’la kesişir” diyor...

Yeni AKM binası Hasan Uçarsu'nun Mimar Sinan Operası'yla açılacak!

Atatürk Kültür Merkezinin (AKM) açılışı için Mimar Sinan Operası hazırlanıyor. Besteci ve müzikolog Uçarsu: "Benim için çok onur verici, çok kıvanç verici bir süreç oldu. Bu iş için seçilmiş olmaktan gurur duyuyorum" dedi...

Mimar Hasan Mühendislik Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Hasan Mühendislik Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Abu Rajab tarafından kuruldu.

Anamur Huzurevi Projesi için mimari tasarımlar yapıldı!

Tuğrul Ayhan ve yönetim kurulu üyeleri ile vakıf kuruluşunda görev alanların katıldığı toplantıda konuşan Prof. Dr. Hasan Şener, dernek ve belediyenin de katılımıyla mimari avan projelerin tamamlandığını söyledi.

Hasan Serdar Nalbantoğlu kimdir?

Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu vefat etti. Peki, Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu kimdir? Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Hasan Serdar Nalbantoğlu..

Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu vefat etti!

Gaye Nalbantoğlu'nun eşi Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu vefat etti. Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu'nun ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Aslı Şener kimdir?

2010’da anonim.istanbul’un kuruluşunda yer alan ve halen anonim. ekibinin bir üyesi olarak profesyonel çalışmalarını sürdüren Mimar Aslı Şener kimdir? Aslı Şener bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Eski binaları onarmak yeni bir iş kulvarı!

Canik Başarı Üniversitesi’nde iç mimarlık öğrencileri ile bir araya gelen İç Mimar Hasan Akkuş, eski binaları estetik ve kurallar çerçevesinde onarmanın mimarlar için yeni bir iş kulvarı olduğunu söyledi.

Mimar Hasan Atay, 1 Kasım Seçim sonuçlarını değerlendirdi!

1 Kasım genel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mimar Hasan Atay, 7 Haziran seçimlerinin ortaya çıkardığı tabloyu karanlık güçlerin fırsata çevirmek istediğini, bu oyunu ise milletin 1 Kasım seçimlerinde bozduğunu söyledi.

Hasan Savranoğlu Mimarlar Haftası'nı değerlendirdi!

Mimar Hasan Savranoğlu TMMOB (Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği) İstanbul Büyükkent Şubesi Keşan Temsilcilik Başkanı Mimar Hasan Savranoğlu yaptığı açıklamada; mimarlar haftası nedeniyle, değerlendirmelerde bulundu.

mimar hasan şener Haberi

mimar hasan şener

 

Doğa Gayrimenkul, İTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelerek ortak bir proje yarışması düzenliyor. Hayalden gerçeğe 2008 konulu proje yarışmasında geleceğin mimarları hayallerinde yaşattıkları konut projelerini çiziyor. Yarışmada dereceye giren projeler Doğa Gayrimenkul tarafından ödüllendirilirken ilginç fikirlerden yararlanılabilecek...

2001 yılından buyana farklı butik projelere imza atan Doğa Gayrimenkul rahatlık konfor ve kaliteyi ön planda tutarak gerçekleştirdiği projelerle hayalleri gerçeğe dönüştürüyor. Bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerde başarılı mimarlarla çalışan Doğa Gayrimenkul Göktürk'te gerçekleştireceği Teras projesi için geleceğin mimarlarının fikirlerini alıyor. Bu yıl ITÜ Mimarlık Fakültesi ile farklı işbirlikleri gerçekleştiren firma İTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin katılımı ile bir...