04 / 05 / 2024

mimar iş olanakları

mimar iş olanakları

Üç Boyut Yapı İnşaat A.Ş. firması inşaat sektöründe mimar olarak en az 3 yıl deneyimi bulunan, proje tasarım ve geliştirmesi yapabilecek mimar arıyor.

Türk Hava Yolları, İstanbul'da çalıştırmak üzere engelli bireyler istihdam edeceğini açıkladı! 

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da görevlendirmek üzere genç engelli adayları işe alacağını duyurdu. THY'nin internet sitesinde yer alan ilan kapsamında göre, şirket, engelli bireylere iş gücüne katılım ve yeteneklerini sergileme fırsatı olarak tam zamanlı iş olanakları sunacağını vurguladı.

Sakarya’ya göç artınca konut fiyatları resmen fırladı!

Sakarya, son dönemlerde büyükşehirlerden göç edenlerin tercih ettiği popüler illerden biri haline geldi. TÜİK’e göre Sakarya, Türkiye’nin en fazla iç göç alan 18’inci kenti oldu. Doğası, iş olanakları ve sunduğu eğitim imkânlarıyla birçok ihtiyaca cevap veren kentte, konuta talep artıyor.

Sıfırdan e-ticarete başlamak mümkün mü? Ücretsiz e-ticaret şirketi nasıl kurulur?

İnternetin her geçen gün daha fazla insana ulaşması ve online alışverişin popülerliğinin artması, e-ticaret alanını girişimciler ve işletmeler için daha da ilgi çekici hale geliyor. Dolayısıyla bu dijital dünya, yeni iş olanaklarıyla sürekli bir büyümekte. Peki, e-ticarete sıfırdan nasıl adım atılır

Güvenlik görevlisi için iş fırsatı! Eğer sertifikanız varsa bu fırsat kaçmaz!

İŞKUR, güvenlik sektöründe çalışmak isteyenlere fırsat sunuyor! Toplamda 2,750 güvenlik görevlisi pozisyonu için alım yapılacağı duyuruldu. Sertifikalı adaylar için iş olanakları genişliyor. Peki güvenlik görevlisi için şartlar nelerdir? İşe alım koşulları ve detayları haberin devamında...

18-45 yaş arası iş arayanlara müjde! İŞKUR'dan 81 ilde istihdam fırsatı

İŞKUR, Türkiye'nin 81 şehrinde kamu ve özel sektöre personel alımlarının sürdüğünü ilan etti. İş arayanların ilk başvuru yaptığı ve Türkiye'de istihdam edilmek isteyen vatandaşlara aracılık yapan İŞKUR için farklı pozisyonlarda iş olanakları sunulacak.

Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi, 431 ada 2-34-36-39-40 parseller ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İş arayanlar müjde! İŞKUR 9 bin TL maaşla 18-50 yaş arası personel alacak!

İş arayan milyonlarca kişinin ilk tercihi olan İŞKUR oluyor. Yeni iş olanaklarını İŞKUR pek çok kişiye istihdam sağlıyor. İşte yeni iş ilanlarına dair detaylar!

Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi 106 ada 55 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi, 3580 ve 3581 Parsellere İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi ve Belgelendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Diar Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik bugünkü 31399 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kadir Topbaş hayatını kaybetti!

Türk mimar, iş adamı, siyasetçi ve Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

mimar iş olanakları Haberi

mimar iş olanakları

Üç Boyut Yapı İnşaat firması ilanına göre aranan özellikler şöyle;


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, nitelikli konut projelerinde şantiyede ve/veya mimari ofiste görev yapmış, ince imalatların uygulamasında tecrübeli, konusu ile ilgili bilgisayar programlarını (MS Office, AutoCad, 3D Max vb.) iyi düzeyde kullanabilen, inşaat sektöründe mimar olarak en az 3 yıl deneyimli, proje tasarım ve geliştirmesi yapabilecek, etkin iletişim becerilerine ve sorun çözme yeteneğine sahip, tercihen Anadolu Yakası'nda ikamet eden, erkek adaylar için askerlik hizmetinin tamamlanmış olması ön koşuldur.


Başvuru için e-mail:...