02 / 05 / 2024

mimar Jülide Kazas

mimar Jülide Kazas

Mimarca Tasarım ve Mimarlık ofisinin kurucusu Jülide Kazas kimdir? Mimar Jülide Kazas Mimarca Tasarım ve Mimarlık ofisini ne zaman kurdu? Jülide Kazas, hangi projelere imza attı?

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına resmen sigorta müjdesi geldi! AK Partili o isim tek tek açıkladı! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklamada yaşlı ve engelli yakınının bakımını üstlenen kişilerin çalışma hayatı sürecine dahil olamadığını kaydederek, bu kişilere devletin kısmi sigorta imkanı sağlayacağını dile getirdi.

Asgari ücrette flaş gelişme! AK Parti’den yeni açıklama geldi! 2023 asgari ücret…

Tüm çalışanlar aralık ayında açıklanacak olan 2023 asgari ücrete kilitlenmişken AK Parti cephesinden ise konu ile ilgili olarak açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kez konuşan isim ise AK P arti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu oldu. İşte detaylar…

AKP'den asgari ücretle ilgili yeni açıklama!

AKP Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, “Asgari ücret ile ilgili de güçlü artışların yaşanacağı bir dönem olacak" şeklinde konuştu.

Emeklilikte flaş gelişme! Emeklilik yaşınız 36 ay düşebilir

Milyonlarca insanın göz kulağı aralık ayında EYT’den gelecek olan haberdeyken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, EYT düzenlemesi ile ilgili olarak kritik bir açıklamada bulundu. İşte detaylar…

AK Parti'den EYT'lilerle ilgili resmi açıklama geldi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili olarak açıklama yaparak, düzenleme ile bekleyen herkesin emekli olamayacağını ifade etti.

EYT son dakika gelişmesi:"Çalışmanın sonuna gelindi" diyerek net tarih verildi! EYT için tarih belli oldu!

Milyonlarca vatandaş asgari ücret ve EYT ile ilgili son kararı beklerken AK Parti hükümeti yetkililerinden de açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son bir açıklama da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’ndan geldi. İşte EYT ile ilgili son gelişmeler..

Asgari ücret ve EYT’de açıklamaların ardı arkası kesilmiyor! AK Partili isim son açıklamayı yaptı

Milyonlarca insan asgari ücret ve EYT ile ilgili son karara odaklanmışken AK Parti hükümetinden de açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak bir açıklama da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’ndan geldi. İşte detaylar…

4 milyon aileyi ilgilendiriyor! Devletten bayram harçlığı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu Kurban Bayramı’ndan önce başvuruların başlayacağını ve 750 TL kadar ödeme yapılacağını söyledi.

EYT'de yeni reçete belli oldu! Bakan Bilgin ve AK partili o isimden sürpriz açıklama! EYT çıkacak mı? Ne zaman çıkacak? 

"EYT yasası ne zaman çıkacak" sorusunun yanıtı milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Peki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ​​​​​​​ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT ile ilgili ne dedi? EYT ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

Okan Kemal Kitapçı ve eski eşi arasında villa krizi!

Ender Çikolata’nın eski sahibi Okan Kemal Kitapçı ile eski eşi Jülide Dinç, arasında villa krizi yaşanıyor. Jülide Dinç Tarabya'daki villanın yüzde 50'sinin kendisine ait olduğunu öne sürerek Kitapçı'ya dava açtı. 

Jülide İskenderoğlu'ndan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü ile birlikte yeni bir başarı öyküsü yazacaklarına dikkat çekti ve "Çanakkale Köprüsü, renklerin, figürlerin, simgelerin köprüsü" dedi.

Entrada İç Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Entrada İç Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Jülide Çömlekçiler tarafından kuruldu.

Seda Sayan: Çok fakirdik, kira zamanları evden kaçardık!

Jülide Ateş'in programına konuk olan Seda Sayan, geçmiş hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sayan, ''Biz çok fakirdik. Biz hiçbir ay kiramızı doğru dürüst ödeyemiyorduk. Benim babam kira yaklaştığı zaman 'herkes en sevdiği eşyasını alsın' derdi, biz gece çok kaçtık'' dedi.

mimar Jülide Kazas Haberi

mimar Jülide Kazas

Jülide Kazas kimdir?

Mimarca Tasarım ve Mimarlık ofisinin kurucusu, Jülide Kazas, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi' nden mezun olmuş, aynı üniversitede 1998 yılında yüksek lisans ve 2008 yılında doktora programını tamamlamıştır. 


Yrd. Doç. Dr. Jülide Kazas, Mimarca Tasarım ve Mimarlık' ta meslek hayatını sürdürürken, diğer yandan da üniversitede proje yürütücülüğü yapmaktadır.


Mimarca Tasarım ve Mimarlık

Jülide Kazas tarafından kurulan Mimarca Tasarım ve Mimarlık; mimarlık, kurumsal kimlik, iç mimari ve kentsel tasarım alanlarında projeler geliştirmekte, uygulama, kontrol ve danışmanlık hizmeti vermektedir.


Her projeyi kendi bağlamı içinde ele alan ve o bağlama değer katacak yenilikçi mimari çözümlemeler getiren firma, çeşitli tür ve ölçeklerde projeler...