13 / 05 / 2024

Mimar Levent Aksüt

Mimar Levent Aksüt

Yurt içinde ve yurt dışında birçok başarılara imza atan Yüksek Mimar Mühendis Levent Aksüt’ün konuşmacısı olduğu, ‘Hayat ve İnsan’ isimli bir söyleşi gerçekleştirildi.

Orhan Aksüt ne zaman CEO oldu? Hangi bankalarda çalıştı?

Orhan Aksüt kimdir? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Özderici GYO’da ne iş yapıyor? İşte Orhan Aksüt’ün biyografisi...

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Emre Hızal ve Özgünay Aksüt ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin yapı stoku ne durumda?

Kalebodur tarafından düzenlenen "Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" programına katılan mimar Murat şahin, Türkiye'nin yapı stokunun vasat olduğunu dile getirdi. 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi ve Belgelendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Diar Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Levent Gökçe: Binaları su yalıtımıyla korumak hayati önem taşıyor!

Yatılım sektörünün çatı örgütü İZODER'in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, '1-7 Mart Deprem Haftası' kapsamında yaptığı açıklamada, depreme karşı güvenli binalara sahip olmak için binaların su yalıtımı ile korunması gerektiğini dile getirdi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik bugünkü 31399 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Emlak Katılım Sultanhamam ve Levent Sanayi Şubelerini açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerine devam eden Emlak Katılım, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağını genişletmeye devam ediyor. İstanbul’da Sultanhamam ve Levent Sanayi Şubelerini hizmete açtı...

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mücahit Kamar, Aydın Köse ve Umran Kargu ortaklığında kuruldu.

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

Aks Yalıtım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yalıtım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Akçöltekin tarafından kuruldu.

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Tekstil Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Tekstil Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31221 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Mimar Levent Aksüt Haberi

Mimar Levent Aksüt

ARÜ Yenisey Sosyal Gençlik Kulübü tarafından organize edilen programda Aksüt, ARÜ Yenisey Yerleşkesi’nin kuruluş hikayesini, tecrübelerini ve başarı hikayelerini öğrenciler ile paylaştı. Aksüt ayrıca katılımcılara sürpriz yaparak eşsiz bir keman resitali verdi.


ARÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye ARÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürkan Doğan, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Alper Karadağ, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Kılıç, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Program, Yüksek Mimar Mühendis Levent Aksüt’ün biyografisinin okunması ile başladı. Program, ARÜ Yenisey Sosyal Gençlik Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan, Aksüt’ün Meis Adası’ndan Kaş’a kadar yüzme macerasını anlattığı videonun izletilmesi ile devam etti.


Programın açış konuşması Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürkan Doğan tarafından yapıldı. Aksüt’ün ARÜ Yenisey Yerleşkesi’nin kurulmasında önemli katkıları bulunduğunu belirten...