19 / 05 / 2024

mimar Mehlika Mıhoğlu

mimar Mehlika Mıhoğlu

Trio Mimarlık kurucularından olan Mehlika Mıhoğlu kimdir? Mehlika Mıhoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehlika Mıhoğlu, Trio Mimarklık'ı ne zaman kurdu? İşte Mehlika Mıhoğlu..

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu vefat etti!

İTÜ 1968 mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu hayatını kaybetti. 

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

2020-2021 yıllarında istihdam eden mimar ve mühendislerin sayısı TBMM'de!

Bakanlığın 2020-2021 yıllarında istihdam ettiği mimar ve mühendisler meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mimar ve mühendis odalarınca tahsil edilemeyen aidat borçları TBMM'de!

Mimar ve mühendis odalarınca tahsil edilemeyen aidat borçları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Edirne'de Mimar Sinan müzesi kurulacak!

Fatih Sultan Mehmet tarafından Edirne'de inşa edilen Peykler Medresesi'nde, tadilat çalışmalarının ardından "Mimar Sinan ve Eserleri Müzesi" kurulacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Yüksek Mimar Abdullah Hayri Ebuussuutoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Abdullah Hayri Ebuussuutoğlu vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

İmar affından sonra mimar ve mühendisler de af istiyor!

Konya Yapı Denetimi Derneği Başkanı Mimar Selman Baş, projelerde sonradan yapılan değişiklikler sebebiyle yapı denetimi şirketlerindeki binlerce mimar ve mühendisin, 'Yapı Denetim Kanunu'na' aykırılık nedeniyle 6 aydan 3 yıla kadar yargılandığını hatırlattı.

Louvre Müzesi'ndeki piramitin Çinli mimarı Pei öldü!

Louvre Müzesi'nin piramitini tasarlayan Çinli mimar I M Pei, 102 yaşında hayatını kaybetti. Pei'nin tasarımları, geometrik hassasiyet, yalın yüzeyler ve doğal ışık bütünleşmesi ile biliniyordu.

Mimar ve mühendisler sigortayı ihmal etmemeli!

Mimar ve mühendisler için sorumluluk sigortasının vazgeçilmez bir öncelik olması gerektiğini ifade eden VHV Reasürans Genel Müdürü Stahl, "Bu ürünle mimar ve mühendisler, ödemek zorunda kalabilecekleri tazminatları da güvence altına alıyor" dedi...

mimar Mehlika Mıhoğlu Haberi

mimar Mehlika Mıhoğlu

Mehlika Mıhoğlu kimdir?

Mehlika Mıhoğlu, 1972 yılında Konya’da doğdu. 1992 yılında Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. 


1992-2008 yılları arasında Ankara’da Hemaş Mimarlık, Yalçın Proje, Öncüoğlu Mimarlık ve Cemil Özgür İnşaat firmasında mimar olarak, ofiste ve şantiyede görev aldı. 


AD Tasarım bünyesinde yarışmalara katıldı ve Rusya’da alışveriş merkezi projelerinde yardımcı mimar olarak çalıştı. 


2008 yılında Melbourne kentinde R&K Architecture Office’de, 2009 yılında İzmir’de Selma Gulçur Mimarlık Ofisi’nde çalıştı. 2009-2011 yılları arasında İzmir Timeout Design firmasında tasarımcı-mimar olarak görevini sürdürdü. 


2011 yılında edindiği deneyimler ve amatör bir ruh ile ekip arkadaşlarıyla birlikte kurduğu TRIO Mimarlık’ta çalışmalarını...