05 / 05 / 2024

Mimar Murat Müminoğlunun cenazesi ne zaman

Mimar Murat Müminoğlunun cenazesi ne zaman

İstanbul Teknik Üniversitesi mimarlık bölümü 1959 yılı mezunlarından Murat Müminoğlu hayatını kaybetti. Müminoğlu'nun cenazesi bugün öğle namazını takiben Teşvikiye Camii'nden kaldırılacak.

Mühendisler ve mimarlar için sınıflandırma kriteri önerisi!

İnşaat sektöründe 4 yıl boyunca yürürlükte olan sınıflandırma kriterlerinin, sektör için yararlı olduğunu aktaran Karmar İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, şimdi bu kriterlerde mimar ve mühendisler gözetilerek yeni bir düzenleme gerçekleşirse kalitenin artacağını söyledi.

Yüksek Mimar Murat Artu vefat etti!

Yüksek Mimar Murat Artu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Çevre denetçilerine mimar ve mühendis şartı!

Resmi Gazete'de yayımlanan "Çevre Denetimi Yönetmeliği" kapsamında çevre denetçilerinin üniversitelerin mühendislik, mimarlık, fen fakültelerinden mezun olmasıyla ilgili düzenleme yapıldı.

2020-2021 yıllarında istihdam eden mimar ve mühendislerin sayısı TBMM'de!

Bakanlığın 2020-2021 yıllarında istihdam ettiği mimar ve mühendisler meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yüksek Mimar Murat Onat vefat etti!

Yüksek Mimar Murat Onat, hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

İzmir'deki selin nedeni yanlış yapılaşma mı?

Mimar ve Mühendisler Grubu İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Ethem Tatar, İzmir'de yaşanan sel felaketinin nedeninin yanlış yapılaşma olduğunu belirtti. 

Mimar ve mühendis odalarınca tahsil edilemeyen aidat borçları TBMM'de!

Mimar ve mühendis odalarınca tahsil edilemeyen aidat borçları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Çiğli Tramvay hattı inşaatında yeni mezun mimar ve mühendisler çalışacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvay ihalesi için bir ilke imza attı. Tramvayın inşaatında yeni mezun mimarlar ve mühendisler istihdam edilecek. 

İzmir'de tarım alanı imara mı açılacak? 

İzmir'in mevkiindeki birinci derecede doğal sit kapsamındaki tarım alanı için imara açılmak isteniyor. Söz konusu imar İzmir İl Toprak Kurulu üyeleri oy çokluğuyla onaylandı, Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği imar için itirazda bulunuyor. 

Kentsel dönüşüm ada bazında gerçekleştirilmeli!

Mimar ve Mühendisler Grubu İzmir Şube Başkanı Abdülaziz Aydın, “İzmir’deki deprem felaketinin benzerlerini yaşamamak için kentsel dönüşüm, yörenin hassasiyetine göre parsel değil ada bazında yapılmalıdır” dedi. 

Zet Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zet Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Şimşek, Doğan Şimşek, Harun Şimşek ve Murat Şİmşek ortaklığında kuruldu.

Edirne'de Mimar Sinan müzesi kurulacak!

Fatih Sultan Mehmet tarafından Edirne'de inşa edilen Peykler Medresesi'nde, tadilat çalışmalarının ardından "Mimar Sinan ve Eserleri Müzesi" kurulacak.

Mimar Nahit Yılmaz vefat etti!

Deva Holding'ten emekli mimar ve mühendis Nahit Yılmaz vefat etti... 

Mimar Murat Müminoğlunun cenazesi ne zaman Haberi

Mimar Murat Müminoğlunun cenazesi ne zaman
Merhum Mehmet Müminoğlu ve merhume Sudiye Müminoğlu'nın oğulları, Merhum Prof. İsmail Hakkı Karafakı ve merhume Handan Karafakı'nın damatları, Hayri Özer ve Suna Gez, Merhum Ali ve Nükhet Ortabaş, Alparslan ve İpek Ongun'un dünürleri, Miray, İpek, Merih, Ebru, Mengü ve Defne Müminoğlu'nun babaları, Meral Müminoğlu'nun 52 yıllık esi, 1954 Galatasaray, 1959 İTÜ Mimarlık bölümü mezunu Murat Müminoğlu vefat etti. Murat Müminoğlu'nun cenazesi bugün öğle namazını takiben Teşvikiye Camii'nden kaldırılacak.

Murat Müminoğlu...