08 / 05 / 2024

mimar Mustafa Ender Coşgunçay

mimar Mustafa Ender Coşgunçay

Mimar Mustafa Ender Coşgunçay kimdir? Mimar Mustafa Ender Coşgunçay, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Mustafa Ender Coşgunçay, bugün hangi mimarlık ofisinde çalışmalarına devam ediyor?

Çoruh Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çoruh Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur Işık ve Mustafa Ender Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Yeni evlerin tasarımına Mustafa Çiçek'in imzası! 

Pandemi süreciyle birlikte evde daha çok zaman geçiren vatandaşlar için birbirinden farklı tasarımlara imza atan mimar Mustafa Çiçek, herkesin zevkine cevap vermeye devam ediyor. 

Mimari bakış açısı Mustafa Çiçek ile farklılaşıyor!

Yaratıcı fikri en doğru tasarım ve estetik anlayışla birleştirerek günümüz modern mimarisi anlayışıyla bir araya getiren mimar Mustafa Çiçek, mimarinin kendine has inceliklerini de özgün tasarımlarıyla buluşturarak en doğru hizmeti uygun zevke ulaştırıyor.

Mimar Mustafa Çiçek, Bağdat Caddesi'nde 30 bin metrekarelik konut üretimine imza attı!

Genç yaşına rağmen mimari ve iç mimarı çalışmalarında başarılı işlere imza atan, Mustafa Çiçek projeleriyle günümüz konut ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Bu ilçelerde ev fiyatları 2 katına çıktı!

İstanbul’da konut sektöründeki son durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Yüksek Mimar Mustafa Fatih Demir, konut alırken vatandaşın alt yapısı güçlü ilçeleri tercih ettiğini anlattı. Demir, “Konut satış fiyatlarının en fazla artış gösterdiği ilçeler arasında Beykoz ve Başakşehir geliyor'' dedi.

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Mustafa Teksoy kimdir?

Teksoy Yapı'nın ikinci kuşak yöneticilerinden Mimar M.Sc. Mustafa Teksoy kimdir? Mustafa Teksoy daha önce hangi işlerde görev aldı?

Yüksek Mimar Mustafa Selami Dıraman vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Mustafa Selami Dıraman vefat etti. Dıraman'ın vefatı üzerine ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Kocaeli Çoban Mustafa Paşa Camii restore edildi!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Mimar Sinan tarafından 1510'da yaptırılan Çoban Mustafa Paşa Camii'nin erkek tuvaletine mermer kaplamalar ve pisuvarlar yapıldı.

Mustafa Selçuk kimdir?

Mimar Mustafa Selçuk kimdir? Mimar Mustafa Selçuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Mustafa Selçuk, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mustafa Selçuk...

Mustafa Sönmez: Sanayiden uzaklaşıp inşaata yöneliyoruz!

TÜRK Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makina Mühendisleri Odası Danışmanı Mustafa Sönmez'in hazırladığı araştırma raporundaki verilere göre, 2009-2014 döneminde üretici ve tüketici fiyatlarında enflasyona en büyük katkı gıda ve enerjiden geldi.

Gebze'deki Çoban Mustafa Paşa Külliyesi'nin restorasyonu tamamlandı!

Mimar Sinan'ın önemli eserleri arasında yer alan Gebze'deki Çoban Mustafa Paşa Külliyesi bugün açılacak. Mimar Sinan'ın 1522'de Gebze'ye kazandırdığı külliyede bir yıl önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Çoban Mustafa Paşa Külliyesi açılıyor

Mimar Sinan'ın önemli eserleri arasında yer alan Gebze'deki Çoban Mustafa Paşa Külliyesi yarın açılacak. Sinan'ın 1522 yılında yaptığı külliyede, restorasyon çalışmaları 1 yıl önce başlatılmıştı.

mimar Mustafa Ender Coşgunçay Haberi

mimar Mustafa Ender Coşgunçay

Mustafa Ender Coşgunçay kimdir?

Mustafa Ender Coşgunçay, 1963 yılında Tokat Zile'de doğdu. 1981 yılında Turhal Endüstri Meslek Lisesi'ni birincilikle bitirdi. 1985 yılında Yıldız Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu.


1985-1986 yılları arasında Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüsü inşaatında saha mühendisi olarak görev aldı.


1986-1988 yılları arasında Uran Holding bünyesinde çalıştı. Bu dönem içerisinde mimari perspektif ve sunum paftaları ağorlıklı olmak üzere Maslak Prestige Otel, Fenerbahçe Yat Limanı Düzenlemesi, Kalamış Sahil Düzenlemesi, Beşiktaş-Samatya arası Ana Arter Düzenlemesi, Üsküdar-Beykoz Arter ve Sahil düzenlemesi gibi farklı projelerde çalıştı.


1988-1999 yılları arasında merkezi Bakırköy'de olan ağırlıklı çalışma konusu mağaza ve süpermarket düzenleme olan Taer İnşaat'ta proje mimarı olarak görev aldı. Yine aynı dönemde Aksaray'da 3 yıldızlı bir otelin inşaat kontrollüğünü yürüttü.


1990 yılında ortak olarak ilk serbest büro çalışmalarına başladı.


1992...