09 / 05 / 2024

mimar Ömer Emre Şavural

mimar Ömer Emre Şavural

Mimar Ömer Emre Şavural kimdir? Mimar Ömer Emre Şavural, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Ömer Emre Şavural, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor?

Emr3 İnşaat Turizm Petrol İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emr3 İnşaat Turizm Petrol İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Ömer Emre tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Ömer Taylan Sağnak vefat etti!

Kuşadası eski Belediye Başkanı ve Yüksek Mimar Ömer Taylan Sağnak hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Emre Aydın Ömerli'deki lüks villasının kapılarını açtı!

Ünlü sanatçı Emre Aydın, mimar eşi Eda Köksal ile yaşadığı evin kapılarını açtı. Ömerli'deki lüks villanın dekorasyonu Eda Köksal'a ait.

Merçil Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Merçil Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Berçil tarafından kuruldu.

Mimar ve şehir plancılarının asgari ücretleri mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, mimar ve şehir plancılarının asgari ücretlerinin belirlenmesine ve özlük haklarının iyileştirilmesine ilişkin olarak soru önergesi hazırladı...

Afraze Kartal liste fiyatları!

Afraze Kartal liste fiyatları indirimli olarak 540 bin TL'den başlıyor. AYD Plus imzasıyla yükselen Afraze Kartal projesi Mimar Ömer Çamoğlu tarafından tasarlandı...

Mimar Ali Emre Yeğenağa vefat etti!

Mimar Ali Emre Yeğenağa vefat etti. Cenazesi 27 Ekim Perşembe (bugün) Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakiben Yeniköy Mezarlığı'nda defnedilecek.

Mimar Turgut Cansever anıldı!

Mimar Turgut Cansever, Uluslararası Gençlik Derneğince (UGED) düzenlenen etkinlikle İstanbul'da anıldı. Etkinliğe mimar Mehmet Osmanoğlu ile Arka Kapak Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yunus Emre Tozal konuşmacı olarak katıldı.

Emre Aydın iç mimar Eda Köksal'la evlendi!

Rock müziğin sevilen ismi Emre Aydın, uzun süredir beraber olduğu iç mimar nişanlısı Eda Köksal ile Ordu'da gerçekleşen nikah töreni ile evlendi…

Emre Aydın, iç mimar Eda Köksal'la yarın evleniyor!

Rock’çı Emre Aydın, iç mimar nişanlısı Eda Köksal’la pazar günü evleniyor. Ordu’da nikâh masasına oturacak çift, eylül ayında İstanbul’da da bir düğün yapacak.

Orhan Gencebay'ın torunu Orhan Efe mimar olacak!

Orhan Gencebay ve Sevim Emre ve 17 yaşındaki torunu Orhan Efe’yle İstinye Park’taydı. “Torununuz müzik hayatına atılır mı?” şeklindeki sorulara Sevim Emre ise “Ne sanatçısı, torunumuz mimar olacak” şeklinde konuştu.

İç Mimar Emre Urasoğlu, 4’ncü şubesini açtı!

Yaptığı tasarımlarla Adana’da haklı bir isme kavuşan İç Mimar Emre Urasoğlu, 4’ncü şubesini Pınar mahallesi Golden Towers’in altında düzenlenen muhteşem bir tören ile açtı.

Mer Çevre Teknolojileri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Çevre Teknolojileri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sefa Burak Mermer tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Üsküdar, Burhaniye Mahallesi, Yunus Emre Sokak'ta kuruldu.

mimar Ömer Emre Şavural Haberi

mimar Ömer Emre Şavural

Ömer Emre Şavural kimdir?

Ömer Emre Şavural, 1980 yılında Karşıyaka'da doğdu. Orta öğrenimini 1998 yılında İzmir Atatürk Lisesi'nde tamamladı. 2003 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 2002-2004 yılları arasında sırasıyla Atabaş Mimarlık, Uygur Mimarlık ve Artı Tasarım da çeşitli yarışma ve proje uygulamalarında görev almıştır. 


2003 yılının şubat ayında ODTÜ de düzenlenen 7. Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşması Buluşma7’nin organizasyon komitesinde yer aldı. 

2003 yılından beri kurucu ortağı olduğu onbir41 mimarlık çatısı altında Fatih Yavuz ve Hasan Okan Çetin ile birlikte Ankara’da mimarlık çalışmalarını sürdürmektedir.


Mimar Ömer Emre Şavural projeleri

ODTÜ KKK Mühendislik Programları Laboratuvarları (2008)

Ankara Charles De Gaulle Fransız Lisesi Yarışma Projesi (2005)

Mimarlar Odası 50. Yıl Parkı Yarışma Projesi 1. Satın Alma (2005)

İstanbul Pendik Belediyesi Hizmet Binası Mimari Yarışma Projesi 3. Mansiyon...