05 / 05 / 2024

mimar Ozan Terzioğlu

mimar Ozan Terzioğlu

Mimar Ozan Terzioğlu kimdir? Ozan Terzioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ozan Terzioğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ozan Terzioğlu...

Ozan Kolcuoğlu nereden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ozan Kolcuoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti!

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti. 16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuşan ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilen İskitoğlu'nun ailesi taziye mesajı yayımladı.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya taşınıyor!

Şarkıcı Gülşen ve müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu, Londra'ya taşınma kararı aldı. 

Burçin Terzioğlu Kastamonu'da dağ evi arıyor!

Pandemi nedeniyle gözlerden uzak bir yerde tatil yapmak isteyen oyuncu Burçin Terzioğlu, Kastamonu'da dağ evi kiralamak için kollarını sıvadı. 

Ahmet Erkutoğlu: Konut satışlarında yeni rekora imza atabiliriz!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, ''Yıl sonunda yeni bir konut satış rekoruna daha imza atabiliriz'' diye konuştu.

Burçin Terzioğlu Marmaris'te günlük 2 bin 500 TL'ye villa kiraladı!

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, sevgilisiyle Marmaris'te günlük kirası 2 bin 500 TL olan bir villayı kiraladı...

Ahmet Erkutoğlu: Konut almanın en uygun zamanı!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkutoğlu, ''Yatırımlar konusunda temkinli yaklaşım var. Oysa fiyatlar açısından da en uygun zaman dilimi içerindeyiz. Satışlara baktığımız zaman banka kredilerinin düşük faiz uygulamasının kredili satışa olan ilgiyi de gösteriyor'' dedi.

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

Ahmet Erkutoğlu: Yabancıya konut satışı yavaşlayabilir!

TUİK 2020 Şubat ayı konut satış verilerini değerlendiren AYİDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkutoğlu, ''Korona salgını nedeniyle önümüzdeki aylarda yabancıya konut satışında bir yavaşlama söz konusu olacak'' dedi.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya yerleşti!

2016 yılında evlenen Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, Londra’ya yerleşti. Önce ev kiralayan çift, ardından da oğulları Azur’u anaokuluna yazdırdı.

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti. Merhumun ailesi taziye ilanı yayınladı.

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu evlerini ayırdı!

Üç buçuk yıldır ilişki yaşayan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli evlerini ayırdı. Ünlü çiftin, Kaleli’nin tükenmişlik sendromu yaşadığı için ayrıldığı söyleniyor.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Seyrantepe'den 1.8 milyon TL’ye ev alıyor!

Pop müziğin başarı ismi Gülşen ile aranjör eşi Ozan Çolakoğlu, mutlu aile yaşamlarıyla sanat dünyasının örnek çiftleri arasında yer alıyor. 

mimar Ozan Terzioğlu Haberi

mimar Ozan Terzioğlu

Ozan Terzioğlu kimdir?

Ozan Terzioğlu, İnter Mimarlık'ta mimar olarak hizmet veriyor. 2004 yılında İnter Mimarlık bünyesindeki çalışmalarına başlayan Ozan Terzioğlu, getirdiği yenilikçi enerjiyle özellikle uygulama işlerinde İnter Mimarlığı ileri taşıma amacındadır. 


Şu sıralar halihazırda devam eden "Alaçatı Rüzgar Evleri" projesi ile kariyerini sürdürmektedir.


İnter Mimarlık

"Biz, İnter Mimarlık olarak, mimariyi zanaatkarlıkla sanatçılığın mükemmel bir dengede bir araya getirilmesi olarak kavrıyoruz. Zekanın, birikimin, hayal gücünün ve becerinin hassas bir uyumu olarak. Ve bu anlayış doğrultusunda, tasarımlarımızda, estetiği fonksiyonellikle bütünleştirmeye çalışıyoruz: Her bir fonksiyonun kendisine has bir estetik doğurduğu yapılar tasarlıyor ve bunları özen ve titizlikle hayata geçiriyoruz."


İletişim bilgileri:

Mithatpaşa Cad. No.: 1131/A, 35280 

Güzelyalı / İzmir / TÜRKİYE

Tel: + 90 232 224 00 69

Faks: + 90 232 224 41...