28 / 04 / 2024

mimar Selim Süslü kim

mimar Selim Süslü kim

PMR Mimarlık oratklarından Mimar Abdurrahman Selim Süslü 1995 yılından bu yana deneyimli ve dinamik tasarım ekibiyle kentsel çevreye ilişkin pek çok proje gerçekleştiren PMR Mimarlık'tan ayrıldı.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

12 fincan kapasiteli Taotronics TT-CM001 kahve makinesinde kasım ayına özel fiyat!

Kahve tiryakilerinin arama motorlarında en çok araştırdıkları ürünlerin başında kahve makinesi geliyor. Taotronics de bu kapsamda ürettiği TT-CM001 kahve makinesiyle kahve tiryakilerinin adeta rüyasını süslüyor.

MediaMarkt’ta Grundig GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi 9 taksit imkânıyla satışa sunuldu!

Evlerin yeni olmazsa olmaz beyaz eşya ürünü haline gelen kurutma makinesi, artık özellik her ev kadınlarının hayallerini süslüyor. MediaMarkt, piyasaya iddialı bir giriş yapan Grundig GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi’ni 9 taksit imkânıyla satışa sundu.

Bakan bir daha bakıyor! Beko BFE 400 EB Ocaklı Fırın’da görülmemiş fiyat!

Her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer alan ocaklı fırın, hem yeni evleneceklerin hem de evine yeni ocaklı fırın almak isteyenlerin adeta evini süslüyor. Beko’nun piyasaya sunduğu BFE 400 EB Ocaklı Fırın da bu konuda iddialı bir konumda yer alıyor.

Migros'ta Samsung Galaxy S23'e 1.000 TL İndirim! Bu fırsatı kaçıran sonra çok üzülür!

Migros'un harika fırsatı kaçırmamanız için bir sebebi daha var! Samsung Galaxy S23 akıllı telefonunda şimdi 1.000 TL indirim var. Yüksek çözünürlüklü kamera ve hızlı şarj özelliğiyle donatılan bu telefon, teknoloji tutkunlarının hayallerini süslüyor. 

14 ayar kelepçe altın bilezik ne kadar? Altın kelepçe bilezik kaç TL? 9 Mart 2023 Altınçizgi fiyat listesi

Altın Kelepçe bilezikler düğünlerin geleneksel takısı haline geldi. Hemen hemen her geline takıla bu altın kelepçe bilezikler binlerce kadının hayalini süslüyor. 14 ayar kelepçe altın bilezik ne kadar? Altınçizgi 9 Mart 2023 fiyat listesi.

10 soruda ABD'de şirket kurmak!

Amerika'da şirket kurmak pek çok kişinin hayallerini süslüyor. Amerikan Rüyası'nı yaşamak isteyen kişiler bu haber sizin için. Peki, Amerika'da nasıl şirket kurabilirsiniz? İşte 10 soruda Amerika'da şirket kurmak...

Pırlanta kolye almak isteyenlere! Bu pırlanta kolyeler yok satıyor! İşte Zen Pırlanta kolye 9 Eylül 2022 fiyat listesi 

Pırlanta kolyeler her kadının hayallerini süslüyor. Pırlanta kolye almak istiyorum diyerek fiyat araştırması yapanlar dikkat! Zen Pırlanta'da. bu kolyeler yok satıyor. İşte Zen Pırlanta kolye fiyat listesi...

Cpsx İnşaat Malzemeleri Kimya Elektrik Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cpsx İnşaat Malzemeleri Kimya Elektrik Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Pendik'te Emrah Süslü tarafından kuruldu.

Audi A3 Sedan fiyatları ne kadar? Audi A3 sedan! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Audi A3 Sedan otomobil markası pek çok araba sevdalısının hayalini süslüyor. Peki Audi A3 sedan 2022 fiyatı nedir? Audi A3 Sedan fiyatı ne kadar? İşte Audi A3 Sedan 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Evim Şahane programıyla tanınan meşhur Mimar Selim Yuhay hayatının aşkıyla evlendi

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

BMW X2 Serisi cep yakmaya devam ediyor! İşte 28 Mart 2022 Fiyat listesi!

Üst segment sınıfı otomobil modellerine sahip olan BMW, X2 serisi ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kendine has tasarımı ve sportif görünümlü arabaseverlerin hayallerini süslüyor. Peki zamların ardından güncel fiyat listesi nasıl? Detaylar haberimizde...

mimar Selim Süslü kim Haberi

mimar Selim Süslü kim

PMR Mimarlık oratklarından Mimar Abdurrahman Selim Süslü PMR Mimarlık'tan ayrıldı. 


Promim, kurulduğu 1995 yılından bu yana deneyimli ve dinamik tasarım ekibiyle kentsel çevreye ilişkin pek çok proje gerçekleştirmiştir. Ulusal ve uluslararası düzeyde kentsel tasarım, kentsel yenileme, yeni gelişme alanları tasarımı, kentsel sağlıklaştırma ve çevresel tasarım alanlarında faaliyet gösteren firmanın genel müdürlüğü aynı zamanda kurucu ortak olan Y. Şehir Plancısı Can Kubin tarafından sürdürülmektedir.

Kentsel mekana katkı sağlamayı temel alan bir yaklaşımla farklı ölçek ve kapsamda birçok projeyi başarıyla tamamlamış olmanın yanı sıra, Promim mensupları 1989 yılından itibaren çeşitli uluslararası, ulusal ve davetli yarışmalarda pek çok ödül...