03 / 05 / 2024

Mimar Sinan Sağlık merkezi

Mimar Sinan Sağlık merkezi

Çekmeköy Belediyesi tarafından Mimar Sinan Mahallesi’nde hayata geçirilecek aile sağlığı merkezinin temeli atıldı. 2 kattan oluşacak tesisin yıl içinde bitirilmesi hedefleniyor.

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 600.000,00 TL sermaye bedeli ile Chasan Mola Ali, Sinan Karaca ve Şeref Kamil Basmacıoğlu tarafından kuruldu.

Dcd Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcd Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Sülü tarafından kuruldu.

Clinicwest Sağlık Turizmi Limited Şirketi kuruldu!

Clinicwest Sağlık Turizmi Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Aydın ve Mutlu Dikmen ortaklığında kuruldu.

Çekmeköy Mimar Sinan Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Çekmeköy Belediyesi tarafından Mimar Sinan Mahallesi’nde hayata geçirilecek aile sağlığı merkezinin temeli atıldı. 2 kattan oluşacak tesisin yıl içinde bitirilmesi hedefleniyor.

Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi'ne sağlık merkezi geliyor!

İBB Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi Sağlık Merkezi İnşaatı ihalesi 5 Mart 2018 Pazartesi günü yapılacak. 

Kepez Duraliler'e sağlık merkezi inşa edildi!

KEPEZ Belediyesi tarafından Duraliler Mahallesi'nde yapılan sağlık merkezinin inşası tamamlandı. Kuzeyyaka, Göksu ve Altınova Sinan mahallelerinde inşa edilen sağlık merkezlerinden sonra Duraliler Mahallesi'nde de sağlık merkezi inşa edildi.

Mimar Merter Söylemez binasını sağlık merkezi için bağışladı!

Denizli'de hayırsever işadamı mimar Merter Söylemez, Şemikler Mahallesi'nde bir site içinde bulunan 245 metrekarelik binayı sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere babası Ali Söylemez adına Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne bağışladı.

Mimar Merter Söylemez sağlık adına rezidans dairesini bağışladı!

Hayırsever İşadamı Mimar Merter Söylemez, Şemikler Mahallesi'nde bir site içinde bulunan 245 metrekarelik binayı sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere babası Ali Söylemez adına Denizli Valiliği İl Halk Sağlığı'na bağışladı.

Biga Mühendislik Mimarlık İnşaat Eğitim Sağlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biga Mühendislik Mimarlık İnşaat Eğitim Sağlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sinan Altun, Hasan Altun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu.

Yapımed İnşaat Sağlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapımed İnşaat Sağlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Dursun Çelik tarafından 50 bin liralık sermaye ile 14 Şubat tarihinde Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi'nde kuruldu.

Sağlık Bakanlığı, Yozgat Hastanesi için mimar, mühendis arıyor!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı tarafından Yozgat Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yapım İşleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi ihale çıkıyor

Dumankaya Miks projesinde eczane ve sağlık üniteleri satışta!

Dumankaya Miks Halkalı projesinde bölgenin en büyük hastanesine komşu eczane ve sağlık üniteleri satışa sunuluyor

Türkiye'nin ilk Sağlık Akademisi Burdur'da kuruldu!

Burdur'da, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan Sağlık Akademisi'nde yaklaşık 8 bin kişiye 28 sağlık konusunda eğitim verilecek.

Mimar Sinan Sağlık merkezi Haberi

Mimar Sinan Sağlık merkezi

Çekmeköy Belediyesi tarafından Mimar Sinan Mahallesi’nde hayata geçirilecek aile sağlığı merkezinde çalışmalar başladı. Toplam bin 679 alanda yapılacak projenin arsası tahsis edildi.

Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde yapılacak sağlık tesisinin bahçesinde çocuk oyun alanı ve otopark alanı bulunacak. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından projelendirilen sağlık merkezi 550 metrekare olacak.

Toplam 2 kattan oluşacak ve içerisinde; doktor muayene odaları, tıbbi müdahale odası, aşı odası, gebe izleme odası, bekleme alanı ve sekretaryalar bulunacak tesisin inşaat çalışmalarının 2018 yılı içinde tamamlanarak Sağlık Bakanlığı’na teslim edilmesi planlanıyor.

Çekmeköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, inşaat çalışmalarını yakından izleyen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Eğitim ve sağlık bizim öncelikli konularımız arasında yer alıyor bu nedenle her iki alanda da yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hamidiye, Mimar...