23 / 07 / 2024

mimar yalçın

mimar yalçın

Paraf Uluslararası Seyahat Acentesi Limited Şirketi, 16 Ocak 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Tahir Başarır ve Mimar Yalçın ortaklığıyla kuruldu...

Yalçın Karayağız'dan Mimar Sinan Üniversitesi açıklaması!

MSGSÜ Rektörü Yalçın Karayağız yaptığı açıklamada istediklerini almadan binadan tahliyelerinin söz konusu olamayacağını söyledi.

D Cafe modern ve yalın tasarımıyla dikkat çekiyor!

Y. Mimar Murat Aksu ve Y. Mimar Umut İyigün ortaklığındaki MuuM’un, Doğuş Otomotiv’in Şekerpınar Kampüsü içerisinde tasarladığı D Cafe, modern ve yalın mimari tasarımıyla etkili bir duruş sergiliyor.

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yeniden yapılacak! İhalesi 13 Mart'ta!

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yıkılacak ve yeniden yapılacak. İhale sonucu belirlenen firmanın yeniden yapacağı okul 275 günde tamamlanacak. İhalesi 13 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Yalçın Karaman kimdir?

Orion Holding'in sahibi Yalçın Karaman kimdir? İflas eden Orion Holding'in patronu Yalçın Karaman hangi sektörlerde faaliyet gösteriyordu? Yalçın Karaman Orion Holding'i ne zaman kurdu?

Rönesans Holding mimar adaylarını keşfetmek için Anadolu'yu geziyor!

Başarısının sırrını "gençlik iksiri"ne bağlayan Rönesans Holding, Anadolu'daki mimar adaylarını keşfe çıktı. Şirket, 27 üniversitede 2 bin 600 gence "Geleceği tasarla" dedi..

Yalçın Keskin: Fikirtepe'de çözüm bulunmazsa kentsel dönüşüm süreci uzar!

Fikirtepe’de süreç yılan hikayesine döndü. “İmarı veren devlet buraya bir an önce çözüm bulmalı” diyen Yalçın Keskin, aksi hâlde sürecin 10 yıl daha uzayacağını belirtti.

PakDoor özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekiyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan Pakpen, yaşam alanlarına değer katmak isteyenlere özel kapı alternatifleri sunmaya devam ediyor. PakDoor, ürünlerinde özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekerken, konfor ve tasarrufu bir arada sunuyor

Şirin Yalçın yalısının kapılarını Masion Francaise açtı!

Şirin ve Neşet Yalçın çocukları Alihan ve Ayşe ile Vaniköy'de yalıda oturuyor. Şirin Yalçın, Müşir Mehmet Paşa'nın 1866'da yaptırdığı muhteşem yalının kapısını ilk kez Masion Francaise dergisine açtı.

1976 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kaderlerine terkedilmiş!

1976 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kaderlerine terkedilmiş. Süleymaniye civarındaki eserleri yıkılmaya yüz tutarken, medreselerin içi ise çöplük olmaktan kurtulamamış. Sinan'ın bir hamamı ise makara fabrikası olarak kullanıyormuş.

Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık vefat etti. Ünal Şınık'ın vefatının üzerine İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi dönem arkadaşları bir taziye mesajı yayınladı.

Yalçın Sezen: Konut kredisinde alternatif oluşturuyoruz!

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, 2013 yılı sonunda sektörde 110 milyar 198 milyon TL olan konut kredisi hacminin 2014 yılının 3. çeyreğinde 119 milyar 760 milyon TL'ye ulaştığını belirtti.

Yalçın Kuşkan: Limanlar projesinin peşini bırakmayacağız!

Yalçın Kuşkan, Büyükşehir Meclisi Grup Başkan vekili Hüseyin Yılmaz, Büyükşehir Meclis üyeleri Nihat Değer, Orhan Tanış, Zafer Şimşek, İl Başkan Yardımcıları Faize Karakuş, ArzuTürkkal Enç ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Yalçın, Nalan Yalçın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

mimar yalçın Haberi

mimar yalçın

20 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, yurt içi ve yurt dışına seyahatler düzenlemek yurt içi ve yurt dışı üniversiteleri tanıtmak pazarlamak yurt içi ve yurt dışı dil okullarını pazarlamak ve tanıtmak bunlarla ilgili yurt içi ve yurt dışında ortaklıklar kurmak yurt içi ve yurt dışı eğitim amaçlı okul turları düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kadıköy Osmanağa Mahallesi Kuşdili Caddesi Efes Çarsışı Kat: 5 NO: 191 adresinde faaliyete geçirildi. 16 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Tahir Başarır ve Mimar Yalçın ortaklığıyla...