15 / 05 / 2024

Mimar Züleyha Tatoğlu kimdir

Mimar Züleyha Tatoğlu kimdir

Ali Özdemir ve Zeynep Lelarge'nin sevgili anneleri Paul Lelarge'nin biricik annesi Mimar Züleyha Tatoğlu 7 Mart 2016 Pazartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuştu. Cenazesi dün defnedildi.

Kiracılar dikkat! Ödeme yaptığınız kiradan borçlu çıkmayın...

Ev sahipleri kira ödemeleri ile alakalı olarak oldukça değişik isteklerde bulunabiliyorlar. Öyle ki kiracılar dikkat etmezlerse ödedikleri kiralardan borçlu bile çıkabilirler.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu vefat etti!

İTÜ 1968 mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu hayatını kaybetti. 

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Alarko GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Alarko GYO'nun kurumsal yönetim komitesinin raporla kurula sunduğu Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayları Mustafa Tansu Uslu, Kudret Vurgun ve Hami Özçelik Çataloğlu'nun adaylıklarının yönetim kurulu tarafından  onaylanmasına karar verildi.

Yüksek Mimar Abdullah Hayri Ebuussuutoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Abdullah Hayri Ebuussuutoğlu vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Çukurova İnşaat'ın acı günü! Zöhre Şamiloğlu vefat etti!

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Mali ve İdari İşler Grup Müdürü Yavuz Şamiloğlu'nun annesi Zöhre Şamiloğlu vefat etti. 

Ahu Tuğbay kızı Yasemin Kozanoğlu'nun evini dekore etti!

Sosyetik isim Ahu Tuğbay, Ibiza'ya taşınan kızı Yasemin Kozanoğlu'nun 3 milyon liraya satın aldığı villasını baştan aşağıya yeniledi.

Mimar Aydın Ulakoğlu'nun acı günü! Bedriye Ulakoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Aydın Ulakoğlu'nun annesi Bedriye Ulakoğlu vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Beşikdüzü Erdal Kutoğlu Parkı yeniden ihaleye çıktı!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde Arap bir yatırımcıya satıldığı iddia edilen daha sonra mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı verilen Şehit Üsteğmen Erdal Kutoğlu Parkın içerisinde bulunduğu alanın satışı için bugün yeniden ihaleye çıktı.

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. çalışanı Yüksek Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Tara Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Mimar Sinan'ın Beyoğlu'da yaptığı cami yeniden açıldı!

Kanuni Sultan Süleyman tarafından oğlu Şehzade Cihangir için Beyoğlu'da yaptırdığı camii yeniden inşa edildi. Mimar Sinan tarafından yapılan camii hizmete açıldı.

Nidapark Ayyıldız'da  60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe ayrıcalıklı ve nitelikli projelerle adından söz ettiren Tahincioğlu’nun İstanbul’un yeni yıldızı Kâğıthane’nin merkezinde inşa ettiği Nidapark Ayyıldız, projesinde satışlar başladı. 

Mimar Züleyha Tatoğlu kimdir Haberi

Mimar Züleyha Tatoğlu kimdir

Rize eşrafından merhum Mehmet Bahattin Tatoğlu ve Zekiye Tatoğlu'nun kızı, Öktem ve merhum Mehmet Tatoğlu'nun kardeşi, Volkan Tatoğlu, Bahaettin Tatoğlu ve Ayşe Kurşun'un halası Matthieu Lelarge'nin ve İlknur Özdemir'in kayınvalidesi, Ali Özdemir ve Zeynep Lelarge'nin sevgili anneleri Paul Lelarge'nin biricik annesi Mimar Züleyha Tatoğlu 7 Mart 2016 Pazartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Aynı gün Eyüp Sultan Aile Mezarlığı'na...