15 / 05 / 2024

mimari proje yarışası

mimari proje yarışası

Erbaa Belediyesi Erbaa'nın çehresini değiştirecek, Cumhuriyet Meydanı, Çarşı Sağlıklaştırması, Gazi Bulvarı ve Erek Caddesini kapsayan yeni bir proje yarışması yapmak için hazırlıklarına başladı.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

Adilhan Mimari Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Adilhan Mimari Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gül tarafından kuruldu.

TOKİ Çorum projesinde son dakika! 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

TOKİ Çorum projesinde son dakika... Uğurludağ ilçesinde inşa edilecek olan 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor. İşte TOKİ Çorum 2023 projesi detayları...

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için resmen müjde geldi! 160 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için resmen müjde geldi. Bigadiç'te inşa edilecek tam 160 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor...

Eternal Mimari Proje Reklam Ve Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eternal Mimari Proje Reklam Ve Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Tunç Altun tarafından kuruldu.

Braıny Works Mimari Proje Stüdyosu Limited Şirketi kuruldu!

Braıny Works Mimari Proje Stüdyosu Limited Şirketi Başakşehir'de Emre Ceviz tarafından kuruldu.

Uk Tasarım Mimari Proje Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uk Tasarım Mimari Proje Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Uğur Karadağ tarafından kuruldu.

Mas Mimari Proje Ve Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Mas Mimari Proje Ve Uygulama Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Kerim Miskavi tarafından kuruldu.

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Kaya tarafından kuruldu.

2b Mimari Proje Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

2b Mimari Proje Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barbaros Bilgen tarafından kuruldu.

Mozzo Mimari Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mozzo Mimari Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Kuru tarafından kuruldu.

İBB Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı, Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenleyeceğini açıkladı. 

mimari proje yarışası Haberi

mimari proje yarışası

Erbaa Belediyesi Cumhuriyet Meydanı, Çarşı Sağlıklaştırması, Gazi Bulvarı ve Erek Caddesini kapsayacak yeni proje yarışması için kolları sıvadı. 'Yeni Erbaa" hedefiyle uygulanacak projeleri yanşmalarla belirlemeyi plânlayan Erbaa Belediyesi, Yeni Cumhuriyet Meydanı ve neredeyse Erbaa şehir merkezinin tamamını kapsayacak yeni bir yarışma için çalışmalara başladı.

Türkiye'nin her yanından mimarlann katılabileceği bir yarışmayla şekillenmesi beklenen Erbaa ile ilgili konuşan Başkan Hüseyin Yıldınm söz verdikleri gibi şehri yönetirken ortak aklı göz önüne alacaklannı belirterek sözlerini şöyle sürdürdü. "Şehirler bir kişinin sözüyle bir tek kişinin kararlarıyla yönetilecek yerler değildir. Yetkiler geçicidir, sınırlıdır. Sınırları aşan projelerde mutlaka ama mutlaka farklı fikirleri alarak fikir çatışması sonucu ortaya çıkacak ortak aklı kullanmalıyız. Bu fikirleri de vatandaşla paylaşmalıyız. Biz göreve geldiğimiz günden bu güne beş tane proje yanşmasıyla...