09 / 05 / 2024

Mimarlık Bienali ne zaman

Mimarlık Bienali ne zaman

Mimarlar Odası Antalya Şubesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Mimarlık Bienali, 16 Eylül’de başlayacak.

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Nuran İpek Güneş ortaklığında kuruldu.

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Güneş ve Bessam Sofuoğlu ortaklığında kuruldu.

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Özlenen Güneş tarafından kuruldu.

Haness Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Haness Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Neşet Altın tarafından kuruldu.

Lıne İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıne İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Derya ve Mehmet Reis tarafından kuruldu.

Adya Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adya Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Güneş tarafından kuruldu.

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi Esenyurt'ta Mehtap Güneş tarafından kuruldu.

Cmt Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Ve Metal Limited Şirketi kuruldu!

Cmt Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Ve Metal Limited Şirketi Beşiktaş'ta Cem Güneş tarafından kuruldu.

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Talha Güneş ve Ömer Ferhan Güldemir ortaklığında kuruldu.

Artlıne Desıgn Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artlıne Desıgn Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Albayrak tarafından kuruldu.

Berry Dizayn Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Berry Dizayn Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Berrin Güneş tarafından kuruldu.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Mimarlık Bienali ne zaman Haberi

Mimarlık Bienali ne zaman

Mimarlar Odası Antalya Şubesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Mimarlık Bienali, 16 Eylül’de başlayacak.


25 Ekim’e kadar devam edecek olan Bienalin başkanlığını Prof. Dr. C. Abdi Güzer, küratörlüğünü ise Doç. Dr. Tansel Korkmaz yapacak. Teması 'Mimarlıkta Geleceği Düşünmek' olan Bienal’de film gösterimleri, konferans, panel, sergi ve öğrenci workshopları gibi çeşitli etkinlikler yer alacak. Son günlerin tartışılan konusu olan mülteci sorunu da gerçekleşecek olan Bienal’de masaya yatırılacak. Mimarların mülteci kamplarının mimarisini çizmesi etik mi? Mültecileri bir kampa koyarak yaşamaya zorlamak sosyal adaptasyona uygun mu gibi konular da konuşulacak. Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Osman Aydın,  Venedik’te düzenlenen Mimarlık bienallerinin bir örneğini de iki yılda bir Antalya’da düzenlemeyi amaçladıklarını belirterek, bu bağlamda, “ İlki Ekim 2011’de ulusal ağırlıkta uluslararası katılıma...