04 / 05 / 2024

mimarlık mühendislik fakültesi

mimarlık mühendislik fakültesi

Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık bölümü için Profesör Doktor, Doçent Doktor veya Yardımcı Doçent Doktor arıyor. Yeni Yüzyıl Üniversitesi bölüm için 2 kişilik kadro açtı...

ASÜ Mühendislik Fakültesi binasının eksikleri gideriliyor!

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, tadilatta olan eski Mühendislik Fakültesi binasını inceledi. Binanın bir bölümünün Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, bir bölümünün ise Sağlık Yüksekokulu olarak kullanılacağını belirtti.

Piramid Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piramid Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Cavlanlar, Hakan Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Nisan'da Sultanbeyli, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Öykü Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik Haritacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öykü Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik Haritacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ender Reyhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

BG Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BG Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayça Bildik, Özge Bildik, Burhan Enes Gizli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu.

Eska Proje Hizmetleri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eska Proje Hizmetleri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, Salih Tuncay Çelebi, Enes Durman tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart 2015 tarihinde kuruldu.

Eyinur Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eyinur Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Hüseyin Tös Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Kaplan İş Merkezi Bahçelievler'de kuruldu.

B B Dekorasyon Mimarlık Mühendislik Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B B Dekorasyon Mimarlık Mühendislik Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de Özgür Bulut Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ömer Yılmazer Mimarlık Mühendislik Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ömer Yılmazer Mimarlık Mühendislik Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, 12 Mart 2015'te Ömer Yılmazer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Anafikir Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anafikir Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te, Pendik'te Pelin Özkul, Funda Özkan ortaklığında kuruldu.

Sezar Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezar Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, Sezer Kaya Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Güçer Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çeliktepe Şubesi açıldı!

Güçer Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çeliktepe Şubesi 2 Mart 2015'te, 690 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de, Mehmet Emin Tunç Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Zuma Peyzaj Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zuma Peyzaj Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, Yiğit Gürsoy Müdürlüğü'nde kuruldu.

Mim Art Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mim Art Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda, Süleyman Eren, Mehmet Gacıroğlu ortaklığında kuruldu.

mimarlık mühendislik fakültesi Haberi

mimarlık mühendislik fakültesi

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörlüğünden:


Üniversitemiz ilgili Fakülteleri için aşağıda belirtilen Anabilim Dallarında 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca, öğretim üyesi alınacaktır. Kanuni şartları haiz adayların ilanımızın yayınlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı’na bizzat başvurmaları gerekmektedir.

Adayların başvurularında, dilekçe, özgeçmiş, yayın listesi ve eserleri ile onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora, doçentlik belgeleri, nüfus cüzdan fotokopisi, erkek adaylar için askerlik belgelerinin tasdikli örneği ve (4) adet fotoğraf teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Dr.Azmi Ofluoğlu Yerleşkesi

Yılanlı Ayazma Caddesi, No: 26 Cevizlibağ-İstanbul Tel: 0212 444...