14 / 05 / 2024

Mimarlık ödülleri sahiplerini buldu

Mimarlık ödülleri sahiplerini buldu

TÜRK Serbest Mimarlar Derneği tarafından bu yıl 11 'incisi gerçekleştirilen TSMD Mimarlık Ödülleri Töreni ve Yeni YIL Balosu, mimarlık ve yapı sektörünün katılımıyla Sheraton Ankara Otel'de düzenlendi.

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mona Kazemalması ve Reza Saneı ortaklığında kuruldu.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Nıkjou  ve Mahdı Nıkjou tarafından kuruldu.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türk mimarlığının Oscarı sayılan TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri, 5 Ekim 2021 tarihinde sahiplerini buluyor. 

Hdmb İnşaat Mühendislik Mimarlık Dış Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Hdmb İnşaat Mühendislik Mimarlık Dış Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Hüseyin Akderi, Mehmet Şehsuvar Balkıs tarafından kuruldu.

İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri gerçekleştirilen törenle sahiplerine teslim edildi.

İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni bugün saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Pektaş Yapı Ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pektaş Yapı Ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Okan Pektaş ve Seyithan Pektaş ortaklığında kuruldu.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Dikdörtgen Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikdörtgen Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Ergeçen tarafından kuruldu.

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

Mimarlık ödülleri sahiplerini buldu Haberi

Mimarlık ödülleri sahiplerini buldu

TÜRK Serbest Mimarlar Derneği tarafından bu yıl 11 'incisi gerçekleştirilen TSMD Mimarlık Ödülleri Töreni ve Yeni YIL Balosu, mimarlık ve yapı sektörünün katılımıyla Sheraton Ankara Otel'de düzenlendi. Gecede ayrıca mimarlık ortamına ve kültürüne katkı sağlayan mimar, kurum ve yapıların ödüllendirildiği yarışmada da ödüller verildi İki yüda bir düzenlenen TSMD Mimarlık Ödülleri bu sene TSMD Büyük Ödül, TSMD Yapı Ödülü, TSMD Mimarlığa Katkı Ödülü, TSMD Basın-Yayın Ödülü ve Jüri Özel Ödülü olmak üzere 5 dalda gerçekleşti. TSMD Mimarlık Ödülleri 2012-2014 dönem jüri üyeleri, Erkut Şahinbaş, Prof. Dr. Abdi Güzer, Doç. Dr. Adnan Aksu, Nesrin Yatman, Prof. Dr. Ali Cengizkan, Prof. Dr. Uğur Tanyeli, Boğaçhan Dündaralp ve Mürşit Günday'dan oluşan jüri tarafından mimarlık ortamında belirgin bir iz bırakan Günay Çilingiroğlu oy...