03 / 05 / 2024

Mimarlık ofisleri ve yapı sektörü temsilcilerinden toplantı

Mimarlık ofisleri ve yapı sektörü temsilcilerinden toplantı

Yapı-Endüstri Merkezi, İstanbul Serbest Mimarlar Derneği üyesi 25 mimarlık ofisinin katılımıyla ikili iş görüşmeleri düzenliyor. Toplantıda 25 mimarlık ofisi ve 25 yapı sektörü temsilcisi bulunacak.

Savis Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savis Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghazal Ghaffari Far tarafından kuruldu.

Kursan Grup Taahhüt Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kursan Grup Taahhüt Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kulcan tarafından kuruldu.

Borealis Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borealis Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Yavuz ve Sefer Mete Sakal ortaklığında kuruldu.

Milart Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milart Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Öztaş ve Ümmet Yaşar ortaklığında kuruldu.

Çelebi Konsept İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Konsept İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Çelebi tarafından kuruldu.

İstanbul Renovasyon Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Renovasyon Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile M.İstemihan Ayhan ve Recep Meral ortaklığıyla kuruldu.

Keleşoğlu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşoğlu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemre İrem Keleşoğlu tarafından kuruldu.

Cosy Sanat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosy Sanat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şule Çakmak tarafından kuruldu.

Yirmi Yirmi Peyzaj Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yirmi Yirmi Peyzaj Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Tuncer tarafından kuruldu.

Ska Yapı İnşaat Turizm Tekstil Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ska Yapı İnşaat Turizm Tekstil Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Songünay Yılmaz tarafından kuruldu.

Kivart Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kivart Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Korkut Tekin tarafından kuruldu. 

Mimars İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mimars İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Öğret tarafından kuruldu. 

Team Art Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Team Art Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Tığlı tarafından kuruldu. 

Mimarlık ofisleri ve yapı sektörü temsilcilerinden toplantı Haberi

Mimarlık ofisleri ve yapı sektörü temsilcilerinden toplantı

Geliştirilen formatı ile yeni ürünler, hizmetler ve teknolojilere sahip katılımcı yapı sektörü firmalarını mimarlarla buluşuyor.


İkili iş görüşmeleri nedir? 


Yapı-Endüstri Merkezi, İstanbul Serbest Mimarlar Derneği üyesi 25 mimarlık ofisinin katılımıyla ikili iş görüşmeleri düzenliyor. 25 mimarlık ofisi ile 25 yapı sektörü temsilcisi bire bir toplantı yapıyor, her görüşme 10 dakika sürüyor. Böylece, sonunda İstanbulSMD üyesi olan Türkiye'nin önde gelen mimarlık ofisleri ile tanışacak, ürün ve hizmetlerinizi kendileri ile paylaşma şansın yakalanacak.


Nasıl katılabilirsiniz? 


Katılım firmalar için ücretlidir ve 25 firma ile sınırlıdır. Kayıtlar başvuru sırasına göre kabul...