24 / 07 / 2024

Mimarlık öğrencileri yarışma

Mimarlık öğrencileri yarışma

Balıkesir Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü ve Burhaniye Belediyesi işbirliği ile “İdealimdeki Kent” konseptinde düzenlenen yarışmada 12 farklı mimarlık fakültesinden 22 öğrenci ideallerindeki kent meydanını tasarladı...

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Albayrak tarafından kuruldu.

Zenit Ma Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenit Ma Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Durak tarafından kuruldu.

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Özalp ve Fatıma Özalp ortaklığında kuruldu!

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tellioğlu tarafından kuruldu.

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ahmet Tuna, Azat Tuna ve Dşyar Tuna ortaklığında kuruldu!

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Alen Maşalı, Evren Yıldız ve Harice Kübra Düzgün ortaklığında kuruldu.

Maça Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Maça Design Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Bağırgan tarafından kuruldu.

Rızaoğulları Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Rızaoğulları Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Denktaş tarafından kuruldu.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Nisan ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: "Nisan ayına ilişkin Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemelerini yarın hesaplara yatırıyoruz." dedi.

Srk Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Srk Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dönmez ve Hazra Gıda Turizm Pazarlama ve İma. San. Tic. Ltd. Şti. ortaklığında kuruldu.

Fila Maıson İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fila Maıson İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer2de 10 bin TL sermaye bedeli ile Lala Gahramanova tarafından kuruldu.

Mimarlık öğrencileri yarışma Haberi

Mimarlık öğrencileri yarışma

Türkiye’nin en köklü sektörü olan çimento sektörünün çatı örgütü Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin mimarlar için çıkardığı öncü yayın BETONART Dergisi tarafından 12 yıldır düzenenlenen BETONART Yaz Okulu bu yıl, Limak Balıkesir Çimento Fabrikası, Balıkesir Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü ve Burhaniye Belediyesi  işbirliği ile Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde düzenlendi. 


“İdealimdeki Kent” konseptinde düzenlenen BETONART Yaz Okulu’nda 12 farklı mimarlık fakültesinden 22 öğrenci ideallerindeki kent meydanını tasarladı. 


Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin (TÇMB) mimarlara yönelik olarak yayımladığı BETONART dergisinin çimento ve betonun alternatif kullanım olanaklarını araştırmak, çevre duyarlılığını ve fiziksel çevre kalitesini arttırmak amacıyla her yıl düzenlediği BETONART Yaz Okulu 2013, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde gerçekleştirildi. 

Limak Balıkesir Çimento Fabrikası, Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü ve Burhaniye Belediyesi işbirliği ile bu yıl 12’incisi düzenlenen...