16 / 05 / 2024

mimarlık temalı park

mimarlık temalı park

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma ilçesine Dünya ve Türkiye’nin ilk mimarlık temalı parkını yapmak istediklerini belirtti.

Ags Park Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ags Park Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Artan tarafından kuruldu.

Park Hub Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park Hub Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yiğit Tuzcuoğlu ve Vuslat Vural tarafından kuruldu. 

Trabzon Beşirli Spor Temalı Park 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşirli Spor Temalı Park'ın ihalesini 26 Ekim'de gerçekleştirecek.

Tem Park Yapı Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Park Yapı Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ünaş Kılıç ve Özkan Temel ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Menderes Türel: Lara Temalı Park alanına talibiz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Lara’da hukuki süreci devam eden 3 bin dönümlük bir temalı park alanı bulunuyor. Mimarlar Odamızın belediye alsın önerisi var. Hukuki süreci sonuçlanırsa biz de almaya hazırız” diye konuştu.

Dem Park Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dem Park Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bandırma'daki mimarlık temalı park için uluslararası yarışma!

Bandırma Güney Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı ve Bandırma İçme Suyu İletim Hattı İnşaatı temel atma törenlerinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’yı liman, organize sanayi ve tematik park projeleri ile Türkiye’nin vizyon şehri yapacaklarını söyledi.

Forum İstanbul'daki dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı!

İstanbul Bayrampaşa’daki Forum İstanbul AVM’de bulunan Avrupa’nın en büyük dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı. AVM’nin sahibi konumundaki şirket, alacaklı olduğunu öne sürerek önce icra takibi başlattı.

Ahmet Edip Uğur'dan mimarlık temalı park müjdesi!

Bandırma'ya çok önem verdiklerini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Bandırma'da Türkiye'nin hatta dünyanın ilk mimarlık temalı parkını hayata geçirmeyi planlıyoruz. TOKİ'den eski kışlaların olduğu yeri alacağız." dedi

Bandırma'ya dünyanın ilk mimarlık temalı parkı yapılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma ilçesine Dünya ve Türkiye’nin ilk mimarlık temalı parkını yapmak istediklerini belirtti.

Trabzon'a 4 milyon TL'lik spor temalı park!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Üniversite Mahallesi’nde şehre kazandırılan Spor Temalı Park’ın inşaatı tamamlandı.

AÜ Mimarlık öğrencilerinden Antalya'ya park projesi!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü son sınıf öğrencileri, bölüm bitirme projesi olarak Mavikent Mahallesi'nde yapılması planlanan yaklaşık 65 dekarlık alandaki park için proje hazırladı.

Yüreğir'de 54 dönümlük temalı park inşa ediliyor!

Yüreğir Belediyesi dev bir park daha inşa ediyor. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “54 dönümlük ‘temalı park’ Adana’mıza hayırlı olsun” dedi

mimarlık temalı park Haberi

mimarlık temalı park


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un talimatıyla, insanlara daha iyi hizmet verebilmek ve çalışmaların verimliliği açısından ihtiyaç duyulan, aynı zamanda Balıkesir'e yeni ve önemli bir siluet kazandıracak olan yeni hizmet binası için düzenlenen “Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması”nda dereceye giren projelerin ekiplerine ödülleri verildi. Balkonuk Center’de düzenlenen “Yeni Hizmet Binası Ödül Töreni Ve Kolokyum” saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Yüzlerce mimar, mühendis ve davetlinin katıldığı törenin açılış konuşmasını Mimarlar Odası Balıkesir Şube Başkanı Ali Özerk yaptı.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YARIŞMA İLE 10 MİLYARLIK KAZANÇ ELDE ETTİ”

Sözlerine bu çapta bir yarışma düzenlediği için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a teşekkür ederek başlayan Özerk, kamu binaları ve özel prestij binalarının projelerini elde etmenin en iyi...