06 / 05 / 2024

Mimarlıkta baraj kaç

Mimarlıkta baraj kaç

YÖK Başkanı, tıp ve hukuk fakültelerinin ardından, 2016’da da mühendislik ve mimarlık fakültelerine başarı sırası barajı getirileceğini açıkladı. Öğretmenlik formasyonu da yenilenecek.

Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir kimdir? Mahinur Özdemir evli mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalara göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevini üstlenecek isim Mahinur Özdemir Göktaş oldu. Peki, daha önce Türkiye Cumhuriyeti'nin Cezayir Büyükelçisi olan Mahinur Özdemir Göktaş kimdir, kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

BMW 4 serisi aralıkta ne kadar oldu? En ucuz BMW 4 Serisi kaç lira? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

BMW 4 Serisinin aralık ayı fiyatları belli oldu. Peki, BMW 4 serisi özellikleri neler? BMW 4 serisi aralıkta ne kadar oldu? En ucuz BMW 4 Serisi kaç lira? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mimarlıkta özgürlük büyük önem taşıyor!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Sinan Genim bugünkü köşe yazısında mimari çalışmalarda özgürlüğün önemini kaleme aldı. 

Kağan Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kağan Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ümit  Tunç tarafından kuruldu.

Show Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Show Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 152 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bulut tarafından kuruldu.

Kardeşler Çatı Dekorasyon Ve Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Çatı Dekorasyon Ve Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşid Köse tarafından kuruldu.

Önem Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önem Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Göktaş ve Muhittin Kirişçi ortaklığında kuruldu.

Körpe Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Körpe Mimarlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Körpe tarafından kuruldu.

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aksoy tarafından kuruldu.

Tara Desıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tara Desıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyza Can Kurter ve Enes Kurter ortaklığında kuruldu.

Promise Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promise Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Naim Kağıtçı tarafından kuruldu.

Panda Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Sanayi Şubesi açıldı!

Panda Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Sanayi Şubesi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Topaktaş tarafından açıldı.

Miksaj Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miksaj Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 15 bin TL sermaye bedeli ile İmren Şahin tarafından kuruldu.

Mimarlıkta baraj kaç Haberi

Mimarlıkta baraj kaç

YÜKSEK Öğretim Kumu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, önümüzdeki dönem için yeni projelerini anlattı. Tıp ve hukuk fakültelerine başarı sırası barajı, 11’den az öğrenci kaydı yapılan temel bilimler bölümlerine kontenjan verilmemesi, ön lisansa ise ‘sınavsız geçiş’ ve ‘YGS’ olmak üzere iki ayrı kontenjan getirilmesinin ardından önümüzdeki yıl da mühendislik ve mimarlık bölümleri için başarı sırası barajı getirileceğini belirten Saraç, öğretmenlik formasyon eğitiminin de yeniden değerlendirileceğini belirtti. Başkan Saraç’ın açıklamaları özetle şöyle:


GÜÇLÜ ÜNİVERSİTE

“Bu seneki programımızda, yürüyen lisansüstü bölümlerinin yeterlik açısından gözden geçirilmesi ilk sırada. Son yıllarda iyice çığırından çıkan öğretmenlik formasyonu konusunu da ele alacağız. Önümüzdeki yıl kesin olan, mühendislik ve mimarlık programlarında da tıp ve hukuktaki gibi bir baraj koyacağımızdır. Tarım ve gıda artık dünyada stratejik...