29 / 04 / 2024

Mimarsinan Yüksek İhtisas Hastanesi kreş

Mimarsinan Yüksek İhtisas Hastanesi kreş

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Mimarsinan Yüksek İhtisas Hastanesi’nde kreş inşa ediliyor. Kreş, 1 milyon TL'ye yaptırılacak.

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele'de hayata gçirilen Dini Yüksek İhtisas Merkezi tamamlanıyor.

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ini Yüksek İhtisas Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Başiskele ilçesi Yuvacık’ta hayata geçirdiği Dini Yüksek İhtisas Merkezi yükseliyor.

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin projesi olan Başiskele Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin temeli atıldı.

Bursa Mimarsinan Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kreş inşaatı!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Mimarsinan Yüksek İhtisas Hastanesi’nde kreş inşa ediliyor. Kreş, 1 milyon TL'ye yaptırılacak.

Mimarsinan Yüksek İhtisas Hastanesi Kreşi’nin temeli atıldı!

Yıldırım Belediyesi'nin her 5 mahalleye 1 kreş projesi kapsamında hayata geçirdiği Mimarsinan Yüksek İhtisas Hastanesi Kreşi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Yalova Dini Yüksek İhtisas Merkezi ne zaman başlayacak?

Yalova Çiftlikköy'de eski Etibank tesislerinin bulunduğu arazi üzerine kurulması planlanan Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin bir an önce hayata geçirilmesi için Eski Suriye İslam Alimleri Birliği Başkanı Muhammed Ali es-Sabun, yetkililere çağrıda bulundu.

İzmir Menderes'e Dini Yüksek İhtisas Merkezi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Menderes'te bulunan mülkiyeti maliye hazinesine ait ve Diyanet İşleri Başkanlığı'na tahsis edilen arazi üzerine Dini Yüksek İhtisas Merkezi yapacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Dini Yüksek İhtisas Merkezi ihalesi bugün!

Toplu Konut idaresi Başkanlığınca Diyarbakır Yenişehir Dini Yüksek İhtisas Merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek. ihale saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir'de Dini Yüksek İhtisas Merkezi inşaatını ihaleye çıkarıyor!

(TOKİ) Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Dini Yüksek İhtisas Merkezi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi yapım işini 12 Ocak 2015 tarihinde saat 14.30'da ihaleye çıkarıyor.

İzmir'de Dini Yüksek İhtisas Merkezi açıldı!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde vaiz ve müftü gibi üst düzeyde personel yetiştirmek için kurulan Dini Yüksek İhtisas Merkezleri'nin sekizincisi düzenlenen törenle İzmir'de açıldı

İzmir Dini Yüksek İhtisas Merkezi törenle açıldı!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde vaiz ve müftü gibi üst düzeyde personel yetiştirmek için kurulan Dini Yüksek İhtisas Merkezleri'nin sekizincisi düzenlenen törenle İzmir'de açıldı.

İzmir Dini Yüksek İhtisas Merkezi açıldı!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde vaiz ve müftü gibi üst düzeyde personel yetiştirmek için kurulan Dini Yüksek İhtisas Merkezleri'nin sekizincisi düzenlenen törenle açıldı

Mimarsinan Yüksek İhtisas Hastanesi kreş Haberi

Mimarsinan Yüksek İhtisas Hastanesi kreş

Bursa Yıldırım Belediyesi Mimarsinan Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kreş yaptırılıyor. Hastaneye kazandırılacak kreşin inşaatı devam ediyor. 


Toplam 1 milyon TL'ye yaptırılacak kreş, tamamlandığında hastanenin uzun yıllardır devam eden sıkıntısına çözüm olacak. Kreş, toplamda bin 530 metrekarelik alanda hizmet verecek.


Modern binasında  5 adet oyun ve etkinlik odası, emekleme odası, emzirme odası, sağlık odası ve 2 adet uyku odası bulunan kreş ile ilgili Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, şöyle konuştu; “Yıldırım için çizdiğimiz vizyon içerisinde özellikle kreşleri çok önemsiyoruz. Çünkü yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın tam donanımlı bireyler olarak yetişmesinin ilk adımı bu kreşler olacak. Bununla birlikte kadınların istihdama dahil olabilmesi adına kreşler çok önemli. Bunları göz önünde bulundurarak ilçemize bölgesel kreşler yapıyoruz. Ayrıca kreşin yapımı konusunda belediye başkanlığına aday olduğum dönemde sağlık çalışanlarına...