20 / 05 / 2024

MIMARSIV Selection düzenlendi

MIMARSIV Selection düzenlendi

“MIMARSIV Selection 2016”, vizyoner konseptiyle mimarlar ve iç mimarlara güncel ve inovatif ürünler için benzersiz bir keşif yolculuğu yaşattı.

Deprem bölgesindeki illerde yeniden yapılandırma yükümlülükleri düzenlendi...

Deprem illerindeki yeniden yapılandırma yükümlülüklerinde mücbir sebep halinin düzenlendiği açıklandı. Yapılan açıklamada, bölgede bulunan iller için mücbir sebep durumuna yönelik düzenleme yapıldığı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlükleri başvurularında yaş şartı değiştirildi! Hizmet süreleri de düzenlendi!

2023 yılında gerçekleştirilecek Polis Meslek Eğitim Merkezi başvurularında yaş şartı ve hizmet süreleri düzenlendi. İşte ayrıntılar...

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm kurultayı düzenlendi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde "Deprem ile Kentsel Dönüşüm' başlıklı bir kurultay düzenlendi. Kurultayda depreme yönelik yapılacak çalışmalar için yol haritası belirlendi. 

Güney Kore'de arazi yolsuzluğu nedeniyle kamu personellerine yönelik operasyon düzenlendi!

Güney Kore'de, ülke genelinde arazi spekülasyonu yaptıkları iddiasıyla aralarında bir şehir meclis üyesinin de yer aldığı bazı kamu görevlileri için operasyon düzenlendi. 

Afet Riski Azaltma ve Deprem Çalıştayı düzenlendi!

Afet Riski Azaltma ve Deprem Çalıştayı düzenlendi. TBB Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ''Yüksek teknolojiyi ve akıllı şehirleri deprem başlığıyla çok hızlı bir şekilde koordine etmek gerekiyor'' dedi.

Yeniden düzenlendi! Yüzde 90 indirim!

Kamu borçlarına yönelik yapılandırmanın ayrıntıları, yayımlanan tebliğle düzenlendi. Vergi ve idari para cezaları için yapılandırma hakkından faydalanacak borçluların, ödemelerini peşin yapmaları durumunda, Yİ-ÜFE aylık değişim oranları esas alınarak hesaplanacak tutarların yüzde 90’ı silinecek.

Kocaeli'de 225 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve liman kenti Kocaeli'de hayata geçirilmesi planlanan ve sabit yatırım tutarı 5,9 milyar TL'ye ulaşan 225 yatırım için teşvik belgesi düzenlendi.

Haziran ayında 859 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlan Haziran ayı yatırım teşvik belgesi listesine göre, Haziran ayında 859 yatırım teşvik belgesi düzenlendi...

Tepetarla Köyü'nün imar planları yeniden düzenlendi!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Tepetarla halkı imar tehdidi altında” başlıklı haberle ilgili yazılı basın açıklaması yapı. Kocaman, Tepetarla Köyü'nün imar planlarının yeniden düzenlendiğini söyledi.

Kocaeli'de 620 milyon liralık teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca nisan ayında Kocaeli'de 620 milyon liralık sabit yatırım teşvik belgesi düzenlendi.

Semt pazarlarında kurallar yeniden düzenlendi!

İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği genelge ile ilçe ve beldelerdeki mahalle/semt pazarlarında uyulması gereken kurallar yeniden düzenlendi.

Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi iş birliği ile Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi.

HOM Design Center İçten Konuşmalar etkinliği düzenlendi!

Eroğlu Yapı’nın karma projesi Skyland İstanbul bünyesinde bulunan, tasarım dünyasının yeni merkezi HOM Design Center’ın ev sahipliğini yaptığı “İçten Konuşmalar” etkinlik serisinin üçüncüsü düzenlendi. 

MIMARSIV Selection düzenlendi Haberi

MIMARSIV Selection düzenlendi

2 Haziran Perşembe günü Beyoğlu’ndaki Fransız Sarayı’nda Şişecam Düzcam, Dell ve Citroen sponsorluğunda gerçekleşen “MIMARSIV Selection 2016”, vizyoner konseptiyle mimarlar ve iç mimarlara güncel ve inovatif ürünler için benzersiz bir keşif yolculuğu yaşattı. Etkinlik kapsamında gerçekleşen “Claim Your White With Architects” sergisinde 8 ünlü mimarın tasarladığı beyaz gömlekler, MIMARSIV Selection ziyaretçilerine moda ve mimarlığın kesiştiği kusursuz bir deneyim yaşattı.


Mimarları; hem dijital hem de bire bir etkinliklerle, güncel malzemelere ulaştırmak amacıyla Aslı Sekmen ve İlkay Öngün ortaklığında kurulan MIMARSIV, 2 Haziran Perşembe günü Beyoğlu Fransız Sarayı’nda Şişecam Düzcam, Dell ve Citroen sponsorluğunda gerçekleştirdiği MIMARSIV Selection etkinliğiyle 50 seçkin ve yenilikçi ürünü mimar ve iç mimarlarla buluşturdu. Fransa İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach’ın katılımıyla Business France işbirliğinde Fransız Sarayı’nın tarihi dokusu ve...