30 / 04 / 2024

mina towers fiyatları

mina towers fiyatları

Mina Towers Kadıköy projesi 1.500 daire ve 95 ticari birimden meydana geliyor. Mina Towers fiyatları ne kadar?

Mina Towers ne zaman teslim?

Dairelerin Eylül 2014 tarihinde satışa çıkması planlanan Mina Towers ne zaman teslim sorusuna 24 ay sonra cevabı veriliyor. Banka kredisi kullanılan proje, 69 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor...

Mina Towers 6 çelik kuleden oluşacak!

Fikirtepe'nin en büyük konut yatırımını başlatan Başaran Group 1 milyar dolarlık Mina Towers'ı bir ilki gerçekleştirip 6 çelik kuleden oluşturacak.Proje Eren Talu imzası taşıyor.

Mina Towers projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Mina Towers projesinde inşaatın yüzde 65'i tamamlandı. Projede konut satışları yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatıyla devam ediyor. Peki Mina Towers projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Marina Towers fiyatları 2019!

Ankara'da Çankaya'da yer alan Marina Towers projesinde 2018 fiyatları için son fırsat. Projede fiyatlar 424 bin TL'den başlıyor....

Hüseyin Başaran Fikirtepe'deki projesine kızının adını vermişti!

Gıda, inşaat, enerji ve finans alanında faaliyetleri bulunan holding Başaran Holding, Fikirtepe'deki Mina Towers projesine kızının adını vermişti.

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Mina Towers'tan ev alanlar tatil kazanıyor!

Başaran Yatırım Holding tarafından Fikirtepe'de inşa edilen Mina Towers projesinden 30 Eylül’e kadar daire satın alanlar, Ramada Resort Bodrum veya Ramada Plaza Trabzon’da 4 gün 3 gece keyifli bir tatil şansı kazanıyor.

Lilyum Towers Kartal'da daire fiyatları 580 bin TL'ye!

Baykon Yapı ve Açık tarafından Kartal’da hayata geçirilen Lilyum Towers Kartal projesinde satışlar devam ediyor. Projede daire fiyatları 580.000 ile 1.485.000 TL arası değişiyor.

Lilyum Towers Kartal fiyatları!

Lilyum Towers projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Baykon Yapı ve Açık İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede fiyatlar 580 bin TL'den başlıyor...

Lilyum Towers'ta fiyatlar 580 bin TL'den başlıyor!

Baykon Yapı ve Açık ortaklığında inşa edilen Lilyum Towers Kartal projesinde satışlar başladı. Projede daire fiyatları 580 bin TL ile 1 milyon 485 bin TL arasında değişiyor.

Kocaeli 262 Towers satışa çıktı! Fiyatlar 360 bin TL’den başlıyor!

Bambau GMYO’nun hayata geçirdiği konut, ofis, ve rezidans bloklarından oluşan 262 Towers lanse edildi. Kocaeli'de inşa edilen projede daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor..

Mina Towers ve Art On İstanbul iş birliğiyle sanat her evde!

Mina Towers, “Evde Sanat” sergisini Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mina Başaran ev sahipliğinde ziyaretçilere açtı.

Başaran İnşaat Mina Towers fiyatlar!

Yolanthe Sneijder Cabau'nun marka yüzü olduğu Fikirtepe Mina Tower projesi 1.500 konut ve 95 ticari üniteden meydana geliyor. Başaran İnşaat Mina Towers fiyatlar 520 bin TL'den başlıyor.

Mina Towers Kadıköy satış fiyatları!

Mina Towers Kadıköy satış fiyatları 520 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Mina Towers Kadıköy projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Mina Towers’ta keyifli buluşma!

Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mina Başaran’ın ev sahipliğinde Mina Towers’ta keyifli gibi bir davet gerçekleştirildi.

mina towers fiyatları Haberi

mina towers fiyatları


26 bin metrekare alanda inşa edilen Mina Towers projesi Başaran İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Mina Towers fiyatları fiyatları 520 bin TL'den başlıyor.


1.500 konut ve 95 ticari birimden meydana gelen Mina Towers projesi İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükseliyor. Mina Towers projesi 24 katlı altı blok şeklinde tasarlandı.


               Mina Towers fiyatlarıEn düşük daire fiyatı :...