25 / 07 / 2024

minare evin üzerine devrildi

minare evin üzerine devrildi

Mersin’in Mut ilçesinde aniden bastıran kuvvetli yağış ve fırtına sırasında caminin minaresi bir evin üzerine devrildi. Ev sahibinin dışarıda olması can kaybını önledi. Ev kullanılamaz hale geldi...

Evin tapusu iki kişi üzerine olabilir mi?

Bir gayrimenkulün tapusu, tek bir kişi üzerine olabileceği gibi birden fazla kişi üzerine de düzenlenmiş olabilir. Peki, ortak tapu nasıl olur? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Edirne Saksağan köyündeki camiye 70 yıl sonra minare yapıldı!

Edirne Valisi Ekrem Canalp'in Lalapaşa ilçesi Saksağan köyünü ziyaretinde vatandaşların isteği üzerine verdiği talimatla köy camisine 70 sene sonra minare inşa edilmesi köylüleri memnun etti.

Gayrimenkulün üzerinde haciz bulunması devrini engeller mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Türkiye'den bir ev aldım. Evi bir çocuğumun üzerine geçirmeyi istemek için tapuya gittim. Tapuda diğer kızımın benden habersiz bu evin üzerine haciz yaptırdığı ortaya çıktı. Evi banka borcu ile aldım. Ne yapmam gerek?' sorusunu yanıtladı

Beykoz'da yol evin üzerine çöktü!

Beykoz'un Rüzgarlıbahçe mahallesinde yol evin üzerine çöktü. İftaiye ve belediye ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.

Sarıyer'de istinat duvarı çöktü! 5 ev tahliye edildi!

Sarıyer’de toprağın kayması sonucunda istinat duvarı bir evin üzerine çöktü. Çökme tehlikesi bulunan 5 ev tahliye edildi.

Şanlıurfa'da yıkım dehşeti!

Şanlıurfa’da gece saatlerinde bir apartmanın bahçe duvarı alt katta bulunan evin üzerine yıkıldı. Evin duvarının da yıkıldığı olayda 4 çocuk molozların altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Muğla Menteşe'deki kentsel dönüşüm yıkımı kabusa dönüştü!

Muğla'nın Menteşe İlçesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bir binanın yıkımı gerçekleştirildi. Önlem alınmadan yapılan yıkımla apartmandan düşen beton ve kiremit parçaları üniversite öğrencisinin kaldığı tek katlı müstakil evin üzerine isabet etti.

Beykoz'da istinat duvarı evin üzerine yıkıldı!

Beykoz’da yoğun yağış nedeniyle toprak kayması meydana geldi. Toprak kayması sonucu istinat duvarı evin üzerine yıkıldı. 

Serdar Ortaç, Miami'den ev bakıyor!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Olando'dan aldığı evin üzerine şimdi de gözünü Miami'ye dikti. Ortaç bölgede daire araştırıyor...

Arsa üzerine ev yapma maliyeti 2018!

Bir evin inşaat maliyet bedeli, binanın dıştan dışa yüz ölçümü ile metrekare normal inşaat maliyet bedelinin çarpılması halinde bulunuyor. Peki, arsa üzerine ev yapma maliyeti 2018 ne kadar?

Rize Çayeli'nde yol üzerine ev inşa ediliyor!

Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Karaağaç köyünde yaşayan Mehmet Demir, arazisinden geçen yolun üzerine, yerden 6 metre yükseklikte ev yapmaya başladı. Demir: "6 metre yüksekliğinde yaptım ki evin altından her araç rahatlıkla geçsin" dedi.

Arsa tapulu eve kredi çıkar mı?

Konut kredilerinde bankalar krediyi teminat altına almak için, alınacak evin ya da kredi borçlusu üzerine olan bir başka evin üzerine kendi adlarına ipotek tesis ediyor. Peki, arsa tapulu eve kredi çıkar mı?

Kağıthane'de bir evin bahçe duvarı toprak kayması nedeniyle yıkıldı!

Kağıthane'de bir evin bahçe duvarı, yağmur nedeniyle yıkılarak, toprakla birlikte alt kısımdaki 3 katlı binanın üzerine kaydı. Korkuya kapılan bina sakinleri evlerini boşalttı..

minare evin üzerine devrildi Haberi

minare evin üzerine devrildi

Mersin’in Mut ilçesinde aniden bastıran kuvvetli yağış ve fırtına sırasında caminin minaresi bir evin üzerine devrildi.


İlçeye bağlı Çömelek Mahallesi'nde aşırı yağış ve fırtınada, caminin minaresi, 70 yaşındaki Nurten Uluşan isimli kadının oturduğu evin üzerine devrildi.


Ev sahibinin dışarıda olması can kaybını önledi. Ev kullanılamaz hale geldi.


Çömelek Mahallesi Muhtarı Osman Çopur, "Her şey birkaç dakika içinde oldu. Aşırı yağış esnasında hortuma benzer bir fırtına oldu. Arkasından caminin minaresi evin üzerine devrildi. Ev sahibinin dışarıda olmasından dolayı can kaybı yaşanmadı. Ayrıca bazı evlerin çatıları uçtu. Elektrik tellerinin kopmasına da neden olan fırtınanın yol açtığı hasar tespit için kaymakamlığa bilgi verdik"...