17 / 05 / 2024

Mındhub Gayrimenkul İşletmeciliği Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi iletişim

Mındhub Gayrimenkul İşletmeciliği Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi iletişim

Mındhub Gayrimenkul İşletmeciliği Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Çevik ve Tezcan İsarlı ortaklığında kuruldu.

2023'te 2.95 milyon gayrimenkul satış işlemi yapıldı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada “2023'te Türkiye'de tüm gayrimenkul türlerinde yaklaşık olarak 2.95 milyon gayrimenkul satış işlemi yapılarak, 60 milyar 59 milyon 215 bin 486 TL tapu harcı geliri elde edildi” diye konuştu.

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Elbirliği mülkiyet nedir? Elbirliği mülkiyet müşterek mülkiyete nasıl çevrilir? 

Elbirliği mülkiyet, gayrimenkul sahiplerini ilgilendiren önemli bir terimdir. Elbirliği mülkiyetin, müşterek mülkiyete de çevrilmesi mümkündür. Peki elbirliği mülkiyet nedir ve müşterik mülkiyete nasıl çevrilir? İşte konu ile ilgili detaylar haberin devamında yer alıyor...

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Necati Şekergümüş tarafından kuruldu.

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Noterden gayrimenkul satışı için nereye başvuru yapılacak?

Gayrimenkul satışında yeni dönem start aldı. Bu kapsamda alım ve satım işleri artık noterlerden yapılabilecek. Peki, vatandaş noterden gayrimenkul satışı için nereye başvuru yapacak? İşte detaylar...

Aler Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aler Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alessandro Pacıotti ve Mındhub Gayrimenkul İşletmeciliği Hizmetleri ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Hostbot Yazılım Ve Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hostbot Yazılım Ve Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Merve Çelebi tarafından kuruldu.

Ocak ayında 250 bine yakın gayrimenkul satış işlemi yapıldı! Elde edilen tapu harcı geliri şaşırttı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü verilerine göre,  Türkiye'de, geçen ay 249 bin 852 gayrimenkul satış işlemi yapıldı. Söz konusu satış işlemlerinden 4 milyar 131 milyon 727 bin 328 lira tapu harcı geliri elde edildi.

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

Samara Al Dulaımı Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samara Al Dulaımı Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de I. Jasım Alwan Al-Dulaımı tarafından kuruldu.

Gümüşsuyu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüşsuyu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Gençapa Meriç tarafından kuruldu.

Mındhub Gayrimenkul İşletmeciliği Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi iletişim Haberi

Mındhub Gayrimenkul İşletmeciliği Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi iletişim

Mındhub Gayrimenkul İşletmeciliği Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Çevik ve Tezcan İsarlı ortaklığında kuruldu.

Mındhub Gayrimenkul İşletmeciliği Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi konusu:
a. Her nevi kuruluşlara ofis alanları tahsis etme, hazır ofislerin kullanıma sunulması, resepsiyon ve sekretarya hizmetleri verilmesi . b. İşletme bilişim sistemleri (işletme enformatiği) hizmetlerinin verilmesi c. Her nevi maddeden mamul hediyelik eşya, turistik eşya ve züccaciye mamullerinin alımı satımı, ihracı ve ithalatını yapmak. d. Çalışma konusu ile ilgili kafe (cafe) işletilmesi, her nevi hazır yiyecek, İçecek satılması amacıyla kurulmuştur . Şirket bu amaçlarını gerçekleştirebilmek için aşağıdaki konularda faaliyette bulunabilir. 1- Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları...