07 / 07 / 2024

MiniaMalatya projesi açıldı mı

MiniaMalatya projesi açıldı mı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından inşa edilen MiniaMalatya açıldı.

TOKİ İlk Evim Arsa projesinde tapu müjdesi: İstanbul, Ankara, İzmir'in de olduğu 29 şehir için erişime açıldı!

TOKİ'den 'İlk Evim Arsa' projesi çerçevesinde tapu müjdesi geldi. İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 29 şehirde dün itibarıyla arsa tapu tescil belgeleri erişime açıldı. İşte ayrıntılar...

'Kredi muslukları açıldığında talep patlar, konut fiyatları yukarı gider'

Konut satışları Eylül ayında son yedi yılın en düşük seviyesi gördü. Kredilerin kısılması, yatırımcının başka yatırım araçlarına yönelmesi ve sosyal konut projesi satışları azalttı. Peki kredi muslukları açıldığında konut sektöründe neler olacak? İşte merak edilen soruların yanı

Wanda Vista İstanbul açıldı!

Wanda Hotels - Resorts'un ilk yurt dışı yönetim oteli olan Wanda Vista İstanbul'un rezidansları 7 Ağustos tarihinde açıldı. Wanda Vista'nın ilk açık deniz yönetim projesi olan Wanda Vista İstanbul, aynı zamanda Batı dünyasına "Pure Oriental Delight" konseptini getiren ilk proje olma özelliğinde.

103 emekli amiral için soruşturma açıldı! 

Montrö Boğazlar sözleşmesi ve Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik ortak bildiri yayınlayan 103 emekli amiral için soruşturma açıldı. 

Bosna Hersek'te Balkan Gençlik Okulu açıldı!

Bosna Hersek Saraybosna'da, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığının (YTB) desteğiyle gerçekleştirilen "Balkan Gençlik Okulu" projesi açıldı. 

Fehmi Babacan adına yapılan cami ibadete açıldı!

Babacan Holding kurucusu Fehmi Babacan adına inşa edilen ve Babacan Premium Projesi içerisinde yer alan cami ibadete açıldı.

Tokat Hıdırlık Sosyal Tesisi açıldı!

Kanal Tokat projesi kenarında yapımına başlanan Hıdırlık Sosyal Tesisi tamamlanarak, hizmete açıldı.

Belevi köy konağı açıldı!

Belevi köy konağı, misafirhane, yemekhane-düğün salonu, muhtarlık odası dernek odası projesi Kurban Bayramı'nın 2. günü tamamlanarak törenle açıldı...

Tekirdağ'da katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan meydan düzenlemesi projesi tamamlandı. Proje kapsamında yapımı tamamlanan katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı.

Tekfen'in Katar Al Khor Expressway projesi açıldı!

Tekfen İnşaat’ın yapımını üstlendiği Katar Al Khor Expressway’in, ana yol ve 3 kavşağı Katar Başbakanı Abdullah Bin Nasser Bin Khalifa Al Thani tarafından hizmete açıldı...

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı açıldı!

'Martı Projesi' olarak bilinen ve daha sonra revize edilen Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi'nin ilk etabı bu sabah vatandaşların hizmetine açıldı.

Ordu Çevre Yolu'nun ilk etabı açıldı!

Karadeniz Sahil Yolu Projesi kapsamındaki Ordu Çevre Yolu'nun ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Bursa Osmangazi Millet Kıraathanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği Millet Kıraathanesi Projesi’nin Bursa’daki ilk örneği olan Kedili Tekke Millet Kıraathanesi, Osmangazi Belediyesi tarafından vatandaşların hizmete açıldı.

MiniaMalatya projesi açıldı mı Haberi

MiniaMalatya projesi açıldı mı


Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından Malatya’nın tarihi ve turistik değerlerinin tanıtılması amacıyla hayata geçirilen MiniaMalatya Projesi hizmete açıldı.

Şehit Teğmen İbrahim Tanrıverdi Sanat Sokağı’nda ziyarete açılan MiniaMalatya Projesinde 8 tarihi ve turistik eser bulunuyor. MiniaMalatya kapsamında; Arapgir’de bulunan ve Çanakkale Cephesi Baş Komutanlarından Cevat Çobanlı Paşa’ya ait Çobanlı Konağı, Battalgazi’deki Selçuklu eseri Ulu Camii ve Osmanlı Dönemi eseri Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı, Darende Somuncu Baba Külliyesi, Hekimhan’daki Taş Han, Merkez Beşkonaklar ve Yeni Camii ile Pütürge yakınındaki Nemrut Dağı Heykellerinin minyatür maketleri de sergileniyor. 

Turistlerin ilgi odağı olacak


MiniaMalatya projesinin Malatya’nın değerlerinin tanıtımına katkı sağlaması bekleniyor.



Malatya Büyükşehir...