02 / 05 / 2024

Miniatürk turizm

Miniatürk turizm

Miniatürk'te ziyaretçi akını yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 11 yıl önce açılan Miniatürk'ü 5 yılda 3 milyon 529 bin 630 kişi ziyaret etti...

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Burak Tar ve Ali Kerem Tar ortaklığında kuruldu.

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile İlkkan Gökdemir tarafından kuruldu.

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi açıldı!

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Çiftçi tarafından açıldı.

Göktürk Host İnternet Hizmetleri Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Host İnternet Hizmetleri Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Recep Sarı ve Yusuf Ziya Yaşık ortaklığında kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından kuruldu.

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi Bakırköy'de 43 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Aygün ve Barbaros Alp ortaklığında kuruldu.

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Öztürk tarafından açıldı.

Yontürk Turizm Otelcilik Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Yontürk Turizm Otelcilik Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kinyaz Yontürk tarafından açıldı!

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Tuncer tarafından kuruldu.

HYM Ertürk Turizm İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HYM Ertürk Turizm İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 TL sermaye bedeli ile Abdul Rauof Qayoumi, Hüdaverdi Ertürk, Jamshed Parwni ve Mohammad Omar Naeemi tarafından kuruldu.

Thomas Cook'un Türk turizmine borcu 350 milyon Euro'nun üzerinde!

Turizm İstişare Kurulu (TİK), Türkiye'ye yılda yaklaşık 2 milyon turist getiren tur operatörü Thomas Cook'un, Türk turizm sektörüne 350 milyon Euro'nun üzerinde borcunun bulunduğunun tahmin edildiğini, bunun yakın ve orta vadede tahsilinin ise imkansız olduğunu dile getirdi.

Bakırköy Apart Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Apart Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Levent tarafından kuruldu. 

Miniatürk turizm Haberi

Miniatürk turizm

Antik Çağ'dan Bizans'a, Selçuklu'dan Osmanlı'ya, 3 bin yıllık yaşanmışlığın izlerini taşıyan eserlerin 1/25 ölçekli maketlerinin yer aldığı Miniatürk'ü, 5 yılda 3 milyon 529 bin 630 kişi ziyaret etti.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 11 yıl önce açılan Miniatürk'e ilgi her geçen gün artıyor.


Miniatürk'ü 5 yılda 3 milyon 529 bin 630 kişi ziyaret etti. Ziyaretçilerin 2 milyon 966 bin 975'i yerli, 562 bin 655'i ise yabancı turistlerden oluştu. Miniatürk'e en çok ilgi gösteren yerli turistler arasında öğrenci, öğretmen, polis ve askerler yer aldı. 


 5 yılda 14 yeni eser kazandırıldı


 Miniatürk'e 5 yılda 14 yeni eser kazandırılarak toplam eser sayısı 126'ya yükseldi.


Kaymak Mustafa Paşa Camisi, Galatasaray Lisesi, Mehmet Ali Paşa Camisi, Ertuğrul Firkateyni, Kabataş Erkek Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi, Somuncu Baba...