18 / 05 / 2024

minibüs zammı 2014

minibüs zammı 2014

İstanbul Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Koray Öztürk, dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, M seri plakalı ticari minibüs ücretlerine yüzde 10 oranında zam yapıldığı bildirdi.

İstanbulkart'ta yeni dönem başlıyor! Artık minibüslerde de ödeme yapılabilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), minibüslerde İstanbulkart ile ödeme dönemini başlattığını duyurdu. Buna göre yapılacak olan uygulamada ilk etapta pilot bölge olarak seçilen Arnavutköy ilçesinde hayata geçmiş oldu. Minibüs yolcuları da aktarma ve indirim avantajlarından faydalanabilecekler. 

Ford’dan 3 farklı transit modeline de zam! Courier, Custom ve Minibüs fiyatları ne kadar oldu?

Ford’tan 3 farklı transit modeline de peş peşe zam geldi. Ford, Courier’e 23 bin 800 TL, Custom’a 28 bin 600 TL ve Minibüs’e de 40 bin 800 TL zam yaptığını duyurdu.

Minibüs zammı ne zaman uygulanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, şehir içi toplu ulaşım ücretlerine önemli bir zammın onaylandığı duyuruldu. Bu zam ile birlikte minibüslerin ücretleri de arttı. Peki, minibüslerdeki bu zammın yürürlüğe gireceği tarih nedir ve indi-bindi ücreti

Otobüs, minibüs ve midibüs ihracatı 2023'ün ilk yarısında 1 milyar dolara yaklaştı!

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği kayıtlarından derlenen bilgilere göre, Türkiye'den 2023 yılının ocak-haziran döneminde 67 ülkeye otobüs, minibüs ve midibüs ihraç edildi.

Taksi ücretlerine tamı tamına yüzde 100 zam yapıldı! Minibüs ücretlerine de zam geliyor!

Afyonkarahisar’da taksi işletmelerinin fiyat tarifesinde değişikliğe gidildi. Bu kapsama, fiyatlara yüzde 100 zam yapıldı. Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, minibüs ücretlerine de zam sinyali verdi.

Ticari araçların efsanevi modeli Ford Transit Minibüs’e zam geldi mi?

Ford’un ticari araç sınıfında yer alan ve ticari araç satın almak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan Transit Minibüs’ü yeni fiyatı merak ediliyor. Ford, her ay olduğu gibi bu ay da Transit Minibüs’ün yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Her şeye zam gelirken Fiat Ducato Minibüs'e 25 bin TL'lik indirim geldi! İşte Ducato Minibüs Mayıs 2023 fiyatları!

Her şeye zam gelirken Fiat Ducato Minibüs'e 25 bin TL'lik indirim geldi... Peki Ducato Minibüs'ün Mayıs 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte Ducato Minibüs Mayıs 2023 fiyatları...

DS 4'e tam 52 bin 600 TL'lik Mayıs zammı geldi! İşte DS 4 28 Mayıs 2023 fiyat listesi!

DS 4'e bu ay tam tamına 52 bin 600 TL'lik zam geldi! Peki DS 4'ün güncel fiyatları ne kadardan başlıyor? İşte DS 4 28 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Opel Zafira Life'a 53 bin TL'lik Mayıs zammı geldi! İşte 0 faiz fırsatlı Zafira Life 13 Mayıs 2023 fiyat listesi!

Opel'in öne çıkan  ticari araçları arasına adını yazdıran Opel Zafira Life'a 53 bin TL'lik Mayıs zammı geldi. İşte 0 faiz fırsatlı Zafira Life 13 Mayıs 2023 fiyat listesi...

BMW'nin en prestijli modeli sizi bekliyor! Zarif tasarımı ile BMW 8 Mayıs zammı ne kadar oldu?

BMW 8 Serisi, Alman otomobil üreticisi BMW tarafından üretilen lüks bir otomobil serisidir. Bu serinin amacı, yüksek performans, zarif tasarım ve lüks özellikleri bir araya getirmektir. 8 Serisi, BMW'nin en üst düzey GT (Grand Tourer) otomobillerinden biridir ve sürüş keyfi ile lüksü birleştirir.

Yüksek kaliteli malzemeleri ile BMW 6 serisi Mayıs zammı merak ediliyor

 BMW 6 Serisi, coupe ve cabriolet gibi farklı gövde tiplerinde sunulur. Bu da kişisel tercihinize göre seçim yapmanızı sağlar. Ayrıca, farklı motor ve donanım seçenekleriyle otomobili kendi ihtiyaçlarınıza ve zevkinize uygun şekilde özelleştirebilirsiniz. Peki 13 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Yakıt ekonomisi ve düşük işletme maliyetinden avantaj sağlayan Ford Transit Minibüs Mayıs ayı fiyatı ne kadar oldu? 

Ford Transit serisi, dayanıklılığı ve güvenilirliğiyle tanınır. Ticari kullanıma yönelik olarak tasarlanmış olan Transit Minibüs, sağlam bir yapıya ve güçlü motorlara sahiptir. Bu da uzun ömürlü kullanım ve yoğun çalışma koşullarında güvenilirlik sağlar. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Sıfır otomobile mayıs zammı şoku! Adı var kendisi yok! Fiyatlar 120 bin liraya kadar arttı! 

Son zamanlarda bayilerde sıfır otomobil bulmak gittikçe zorlaşırken mayıs ayında sıfır otomobil fiyatlarının 120 bin TL'ye kadar arttığı ortaya çıktı. Adı var kendisi yok olan sıfır otomobiller için yeni zamların gelmesi de bekleniyor.

minibüs zammı 2014 Haberi

minibüs zammı 2014


İstanbul'da minibüs ücretlerine yüzde 10 zam yapıldı. İstanbul Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Koray Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, kentte faaliyet gösteren M seri plakalı ticari minibüs ücretlerine yüzde 10 oranında zam yapıldığı bildirdi.


Öztürk, zamlı tarifenin, 20 Eylül'den itibaren uygulanacağını...