18 / 05 / 2024

MiniTürk Gölpark

MiniTürk Gölpark

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yaptığı açıklamada, dünyanın çeşitli noktalarında yer alan ve Türklere ait olan 74 eserin maketini, inşa edecekleri MiniTürk Gölpark'ında canlandıracaklarını bildirdi.

MiniTürk Gölpark, Ankara'nın ilk minyatür parkı olacak!

MiniTürk'te dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ve Türklere ait olan 74 tarihi eserin, maketi yapılarak canlandırılacak. Park alanında ayrıca; kafe, satış alanları, çocuk oyun parkı, gölet, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar da yer alacak.

Mahmut Asmalı: ‘Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacağız’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, düzenlenen MÜSİAD Tiflis 1’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuştu. Asmalı, Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacaklarına inandığını ifade etti.

Pegasus Havayolları CEO'su Güliz Öztürk: Güçlü talep ve iç hat ücretlerinde artış bekleniyor!

Güliz Öztürk, Pegasus Havayolları'nın CEO'su olarak, 3. çeyrekte talebin güçlü olacağını öngörüyoruz. İç hatlarda tavan fiyat getirilince taban fiyat ücretleri artırmak zorunda kalıyoruz” şeklinde konuştu.

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir?

Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir? Fatma Öztürk Gümüşsu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatma Öztürk Gümüşsu'nun biyografisi...

Fatma Öztürk Gümüşsu, Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu'nun, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun seçilmesine karar verildi.

Fatma Öztürk Gümüşsu yeniden Avrasya GYO Başkanı oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Çiğdem Öztürk Pulatoğlu seçildi...

Tarsus Atatürk Gösteri Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Gösteri Merkezi hizmete açıldı.

Tarsus Atatürk Gösteri Merkezi 27 Aralık'ta açılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından Kırklarsırtı Mahallesi’nde inşa ettirilen Atatürk Gösteri Merkezi 27 Aralık'ta açılıyor.

Fatma Öztürk Gümüşsu Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

29 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda, Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu seçildi.

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatlar!

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark Ellidokuz Konutları projesinde 270 daire yer alıyor...

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi!

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi 182 bin liradan başlıyor. Gülpark 59 Evleri 270 daireden meydana geliyor...

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları!

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark 59 Evleri projesinde ilk etap teslimleri 4 ay sonra yapılıyor...

MiniTürk Gölpark Haberi

MiniTürk Gölpark


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, dünyanın çeşitli noktalarında yer alan ve Türklere ait olan 74 eserin maketini, inşa edecekleri MiniTürk Gölpark'ında canlandıracaklarını bildirdi. 


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın "Dünyayı Gölbaşı'na taşıyoruz" diyerek anlattığı MiniTürk Gölpark, Ankara'nın ilk minyatür parkı olacak. TOKİ Yolu üzerine yapılacak olan parkta, dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ve Türklere ait olan 74 tarihi eserin, maketi yapılarak canlandırılacak. Park alanında ayrıca; kafe, satış alanları, çocuk oyun parkı, gölet, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar da yer alacak. MiniTürk Gölpark'nın Gölbaşı'nı turistler için bir cazibe merkezi haline getireceğini belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı şunları söyledi: "Türk-İslam mimarisinin en önemli yapıtları arasında yer alan ve dünyanın 7 harikasından biri olan Tac Mahal'in de aralarında bulunacağı 74 eserin minyatürünün bulunacağı MiniTürk...