04 / 05 / 2024

minopolis inşaat merkezi

minopolis inşaat merkezi

İnşaat sektöründe uygulamaları ile adından söz ettiren Demir İnşaat, Minopolis İstanbul ‘Eğitlence’ şehrinin ‘İnşaat Merkezi’nde çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor...

Ankara Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti. 5 bloktan oluşacak merkezde çevre düzenleme çalışmaları başladı.

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi'nden inşaat işçilerine belge!

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi inşaat işçilerine Mesleki yeterlik belgesi vermek için Avcılar merkezinde faaliyete başladı. Mesleki yeterlik belgesinin işverene ve bireye avantajları ve dezavantajları açıklandı.

Ankara Demetevler Gençlik Merkezi'nin inşaatı bitti!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılan Demetevler Gençlik Merkezi'nin inşaatı bitti. 2 bin 921 metrekarede yaptırılan tesis 18 Mayıs'ta açılacak.

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı yükseliyor!

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden çalışmaları değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, yaptığı açıklamada inşaatın son sürat devam ettiğini söyledi.

Türk Kızılayı'ndan Çapa Kan Bağış Merkezi Ek Binası inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Çapa Kan Bağış Merkezi Müdürlüğü Ek Binası inşaat, elektrik, mekanik, tadilat, bakım ve onarım hizmet alımı ihale edilecektir..

Diyarbakır'da Kan Merkezi Müdürlüğü Binası inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Kan Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Diyarbakır'da Kan Merkezi Müdürlüğü Binası inşaat ihalesi düzenliyor. İhale 5 Mayıs'ta yapılacak..

Ünye Alışveriş Merkezi'nin inşaatı Nisan sonunda tamam!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Nisan ayının sonu itibariyle Ünye Alışveriş Merkezi'nin kaba inşaatı bitecek ve yıl sonuna doğru da açılışını yapmayı planlıyoruz." dedi.

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde yaptırılan Kültür Merkezi inşaatının kaba inşaatı tamamlanırken, ince inşaat çalışmaları da son sürat devam ediyor.

Eyyübiye 15 Temmuz Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi imzasıyla Buhara Mahallesinde inşa ettirilen 15 Temmuz Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı.

Ödemiş Gençlik Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in girişimleri sonucunda ilçeye kazandırılacak olan Ödemiş Gençlik Merkezi’nin inşaatına başlandı.

Denizli Baklan Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında Baklan ilçesine yapmayı planladıkları Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi inşaatının başladığını müjdeledi.

Döşemealtı Gençlik Merkezi'nin inşaatı başladı!

DÖŞEMEALTI Belediyesi tarafından yaptırılacak gençlik merkezinin yapımına başlandı. Döşemealtı Gençlik Merkezi'nin inşaatı 300 günde tamamlanacak.

Keçiören spor salonu ve kültür merkezi inşaatında sona doğru!

Keçiören Taha Akgül Kapalı Spor Salonu ile Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatları son hızla ilerliyor. Başkan Ak, inşaatı son aşamaya gelen kültür merkezini ve inşaatının yüzde 77’si tamamlanan kapalı spor salonunu gezdi.

minopolis inşaat merkezi Haberi

minopolis inşaat merkezi

İnşaat sektöründe uygulamaları ile adından söz ettiren Demir İnşaat, Minopolis İstanbul ‘Eğitlence’ şehrinin ‘İnşaat Merkezi’nde çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor. 4 yaş ve üzeri çocuklara Oyun oynarken inşaat sektörünü öğreten ve sevdiren Demir İnşaat, fark yaratan sosyal sorumluluk çalışmasıyla, ‘Z Kuşağı’nı inşaat sektörü hakkında bilinçlendiriyor.

Demir İnşaat, hayata geçirdiği konut projelerinin yanı sıra, sektörde fark yaratan çalışmaları ile sektöründe öncü olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayından bu yana Minopolis İstanbul ‘Eğitlence’ şehrinin ‘İnşaat Merkezi’nde çocuklara inşaatı sevdiren Demir İnşaat, çocuklara, oyun oynarken inşaat ve Dekorasyon yapmanın inceliklerini öğretip inşaat sektörü hakkında bilgi veriyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı hamit demir, Minopolis’te yer almalarının başlıca amacının geleceğin mimar ve mühendisleriyle bir arada olmak olduğunu dile getirirken sözlerine şu şekilde...